Forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

AnthonyM Offline
#1 Posted : 15 August 2017 17:52:11(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
За съжаление не само законодателството ни, но и най-общата ни култура е далеч назад от установената в Европа и останалия цивилизован свят.

В това отношение и утвърдените ни масмедии не правят изключение.

Често българските журналисти дори не правят разлика между 'нудист' и 'ексхибиционист'.

Етиката им е под всякаква критика, копират информация без всякакво разрешение и/или я изопачават като по този този начин основния замисъл и послание се губи.

Но все пак ще се опитаме да дадем линкове към статии, които все пак отразяват престъпните деяния на тия долнопробни индивиди - 'Пучите Въшки с Камери'

Quote:
'Гнусно! Печалбари на плажа тайно щракат жени за порносайтове!'
26 Август 2014
http://www.bnews.bg/article/170738


(Тази статия беше копирана от ред онлайн издания)

Quote:
'„Фотографи“ на плажа тайно щракат жени за порносайтове'
27 Август 2014
http://www.moreto.net/novini.php?n=262294&c=01&p=1


(За съжаление, в потвърждение на горе-написаното, имаше и такива които промениха основния текст до неузнаваемост, показвайки своите непрофесионализъм и липса на елементарна журналистическа етика.)

И последващата статия от Димитър Щерев -

Quote:
'Търсят се голите жертви на нагли плажни папараци!'
26 Септември 2014
http://www.bnews.bg/article/173172

Edited by user 19 August 2017 17:42:23(UTC)  | Reason: Not specified

AnthonyM Offline
#2 Posted : 16 August 2017 19:12:27(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
Отворено Писмо до Медиите –
“Как две ‘Пучи Въшки с Камери’ се гаврят с хиляди момичета и демонстрират колко е жалка правораздавателната ни система.”

Уважаеми Госпожо/Господине,

Искам да привлека вниманието Ви върху 3 отделни, но взаимно свързани проблема, които имат значителен ефект върху нашето общество.
Според мен всеки един от тях заслужава вниманието на националните ни медии.
1.) Престъпната дейност на група индивиди заснемащи ПОРНОГРАФСКИ материали със СТОТИЦИ български гражданки и гостенки на страната ни без тяхното знание и публикуващи тези материали в световно-известни ПОРНО уебсайтове, естествено без позволението на жертвите си.
2.) Действията (или по-скоро бездействията) на прокурор Милена Кирова – Районна Прокуратура Варна, която вече ЧЕТВЪРТА (4-та) година прави всичко възможно престъпниците да работят необезпокоявани и да подхранват световните ПОРНО уебсайтове с изображенията на нищо неподозиращи потърпевши.
3.) “Дупка” в Конституцията на Република България, която дава възможност както за съществуването на подобен род Паразити, така и на недобросъвестни служители на право-защитните ни органи да не изпълняват служебните си задължения.

1.) Проблем номер едно – Престъпна група индивиди базирани във Варна вече повече от ДЕСЕТ (10) години заснемат СТОТИЦИ български момичета и жени, както и чуждестранни гостенки на страната ни, без тяхно знание по българските обществени и нудистки плажове. И тези фото и видео материали се публикуват в порнографски уебсайтове без разрешението на потърпевшите. А както се вижда от тези материали, и някои от момичетата изглеждат на непълнолетни.

Такова заснемане се нарича условно ‘ПАРАЗИТИЗЪМ’, а извършващите го се наричат ‘Пучи Въшки с Камери’ и това явление не се толерира в никоя от развитите цивилизовани държави. В страни като Франция и Англия за такова престъпление освен глоби се полага и затвор. Поради тази причина въпросните уебсайтове се се подхранват най-вече от ‘Пучи Въшки с Камери’ от България, Румъния, Украйна, Русия. Все страни с липса на адекватно законодателство и неефективни правораздавателни органи.
Тук искам дебело да подчертая. Проблема не се отнася само за нудистите. Проблема касае конституционните права на абсолютно ВСИЧКИ български граждани.
Престъпниците са заснемали всичко, което може да възбуди ПОХОТЛИВИ страсти в ползващите ПОРНО уебсайтовете, за което са получавали и хиляди долари.
- обикновени плажуващи на централни обществени плажове, стига момичетата да са достатъчно 'секси' и по възможност да показват поне части от голо тяло. Има случай, когато в порно уебсайтовете е качвано момиче само защото се вижда част от бикините на момичето (снимките са правени в урбанизирана част на града, а не на плажа). И тези снимки в комбинация със снимки на женски полови органи правени от близък план са предоставени на ‘ценителите’-чекиджии в ПОРНО уебсайтовете

- има и много случаи, когато престъпниците са използвали компютърни програми за манипулиране на изображения за да ‘присадят’ полови органи на иначе облечени момичета с единствената цел ПОХОТЛИВОТО показване на тези полови органи. Това е не само престъпление съгласно Чл 159 от Наказателния Кодекс, но това е и отвратително, изключително тежко престъпление спрямо личното достойнство и права на тези момичета, което може да се характеризира като морално изнасилване.
http://www.euronudist.eu/euNudist_postsm89_%d0%9f%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d1%82%d0%b8-%d0%bf%d0%be-%d0%91%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%9f%d0%bb%d0%b0%d0%b6%d0%be%d0%b2%d0%b5.aspx#post89

- Алчните за печалби престъпници за да максимизират печалбите си дори са наемали фото-модели, които биват аранжирани така че да експонират максимално половите си органи ПОХОТЛИВО демонстрирайки ги в ПОРНО уебсайтовете .

Hollow Watering-Can Girls


- Наглостта на престъпниците обаче не свършва до тук. Те карат момиче фото-модел да МАСТУРБИРА на централен обществен плаж.

Те карат момиче фото-модел да МАСТУРБИРА на централен обществен плаж


Те карат момиче фото-модел да МАСТУРБИРА на централен обществен плаж


Всичките им тези деяния са извършвани с една единствена цел да се предлагат ПОХОТЛИВО възможно повече женски полови органи в порно уебсайтове на чекиджии от цял свят, като от това паразитите са извличали огромни печалби в сравнение с доходите на средностатистическия българин.
Тези парични средства би трябвало да бъдат конфискувани. Те много-кратно надвишават предвидените в закона глоби, което прави наказанието само като наложена глоба напълно не-адекватно на извършените престъпления.

Похотливото показване на полови органи и мастурбацията са престъпления по смисъла на член 159 от Наказателния Кодекс и досъдебното производство е образувано по силата на този член от НК.

По-подробна информация може да извлечете от следните линкове:
‘Паразити по Българските Плажове’
http://www.euronudist.eu/euNudist_postst27_Паразити-по-Българските-Плажове.aspx
‘Паразити на Плажа’
http://www.euronudist.eu/Articles/ParasitesOnTheBeach.aspx
‘Жертви на Паразитите’
http://www.euronudist.eu/Articles/VictimsOfTheParasites.aspx
‘Зала на Срама’
http://www.euronudist.eu/Articles/HallOfShame.aspx

Моля обърнете специално внимание на следната картинка представяща 126 от потърпевшите на престъпните деяния на Паразитите.
http://www.euronudist.eu/Articles/Parasites/Images/VictimsOfTheParasites.jpg
(Когато ‘отворите’ линка в браузера си, най-вероитно вие ще видите картинката в нейната цялост с 126 снимки на потърпевши. Когато кликнете върху картинката вашия браузер би трябвало да ви покаже лицата им в близък план. А за повече и по-детайлни снимки за идентифициране на жертвите може да се ползва горепосочения линк:
‘Жертви на Паразитите’
http://www.euronudist.eu/Articles/VictimsOfTheParasites.aspx )
В действителност обаче броя на жертвите е МНОГО-КРАТНО повече. Жертвите са в СТОТИЦИ, да не кажа в ХИЛЯДИ. Само от доказателствения материал, които съм предоставил на Прокуратурата могат да се извлекат поне още стотина момичета. И дори всички те са една много малка част от цялостния брой момичета разпространявани от престъпниците в световните ПОРНО уебсайтове.

Но какво правят нашите правозащитни органи тези престъпления да спрат?!? Абсолютно НИЩО!
В условията създадени от колабиралата ни прокуратура, жертвите сами ще трябва да търсят правата си самостоятелно в Съда, а и пред международните институции.
Ще бъде направено и всичко възможно жертвите да бъдат подпомогнати финансово за покриване на съдебните им разходи.

Умоляват се всички четящи това изложение ДА ПРЕГЛЕДАТ следните линкове:

http://www.euronudist.eu/Articles/Parasites/Images/VictimsOfTheParasites.jpg

http://www.euronudist.eu/Articles/VictimsOfTheParasites.aspx

В случай, че разпознаете някоя от жертвите - уведомете я.
Уведомете и нас - за връзка използвайте директно бутона генериран след селекция на жертва от втория линк или онлайн Формата за Контакти.
http://www.euronudist.eu/ContactUs.aspx

И не само, че прокурор Милена Кирова не прави нищо за спирането на престъпленията, тя прави точно обратното - опитва се да ги предпази от получаване на заслуженото им наказание. Но подробности за това четете в точка 2.) , като много се надявам поне лицата на тези 126 да са пред очите ви защото тук става въпрос за гавра със живи и реални хора, с техните конституционно закрепени и уж гарантирани права и свободи.

2.) От споменатите ДЕСЕТ (10) години последните ЧЕТИРИ (4) години Паразитите ‘работят’ под прякото покровителство на Прокурор Милена Кирова - Районна Прокуратура (РП) - Варна.
Моят сигнал до РП-Варна беше подаден на 28 Май 2014. В него беше включен обстоен доказателствен материал (фотоси и видео). Поименно бях посочил 5 свидетелки по делото, като за някои от тях бях приложил и телефони и адреси. Това което трябваше да бъде направено беше да се разпитат свидетелките, идентифицират престъпниците, проведат ОБИСКИ с изземване на престъпните материали и да се проведе съдебен процес на който престъпниците да получат заслуженото си наказание. Всичко това можеше да бъде изпълнено в рамките на няколко седмици (в случай на щателно провеждане на разследването не повече от няколко месеца).
Но това разбира се би се случило в нормална държава с нормално функциониращи право-защитни органи.
Какво се случи обаче на практика? - Една голяма ПАРОДИЯ на Прокурорско водено следствие. Една еманация на трещящо некадърие и безотговорност.
Въпросната прокурорка Милена Кирова направи всичко възможно да прикрие престъпниците. Като начало тя се постара престъпниците дори да НЕ бъдат идентифицирани и да прекрати следствието на 7/11/2014.
Едва след втората ми жалба до Върховна Касационна Прокуратура, следствието беше подновено и то като досъдебно производство.
Но не бързайте да се радвате. Въпреки моето излишно настояване досъдебното производство продължаваше да бъде водено от въпросната прокурорка Милена Кирова.
И разбира се резултатите са налице:
Вече ЧЕТВЕРТА (4-та) година от подаването на моя сигнал, нищо съществено не е постигнато. Пародията просто продължава.
- Следствието е затлачено вече ЧЕТВЕРТА (4-та) година, като за това са отговорни и Окръжна Прокуратура Варна и Върховна Касационна Прокуратура.
- НЕ Е открито нито едно доказателство, нито една снимка, нито едно видео, нито един факт уличаваш престъпниците (Най-вече поради факта, че прокурор Милена Кирова досега е правила всичко възможно ОБИСКИ на престъпниците да НЕ бъдат извършвани).
- Компютърна неграмотност и/или нежелание за извършване на задълженията си демонстрират от Прокуратура и Следствие. Прокуратурата НЕ включва допълнителния доказателствен материал събран и предоставен от мен за престъпленията на Паразитите за времето от подаване на моя сигнал 28/05/2014 до 22/01/2015 (а и след това до ден днешен)
- С решение на окръжна прокурорка трябваше да бъде извършена Съдебно-Сексологична Експертиза (ССЕ). И въпреки че такава ССЕ е проведена макар и да е жива Пародия, достъп до нея не ми беше даден въпреки изричната молба до РП-Варна. Вместо това от РП-Варна прибягнаха до явна ЛЪЖА, че такава ССЕ не е извършена.

Съдебно-Сексологична ЕкспертизаВ действителност обаче такава ССЕ съществува. За съжаление обаче тя е направена тенденциозно и напълно пренебрегваща ред доказателства.
• В ССЕ ’незнайно’ защо са включени снимки, които НЕ са правени от нашите престъпници, но НЕ са включени ред снимки на действителните потърпевши.
• От Прокуратура и Следствие умишлено не са включили материалите за разглеждане от ССЕ, които аз бях поискал да бъдат включени. Защо?
• Видео материалите също са изпуснати от ССЕ.
• Материалите не са разглеждани във тяхната цялост (като публикувани серии от снимки с прилежащите им коментари) и във контекста които са поднасяни в ПОРНО уебсайтовете. И неясно защо изведнъж съдържанието на световно известен ПОРНОГРАФСКИЯ уебсайт (http://www.voyeurweb.com) се оказва, че НЕ е ПОРНОГРАФИЯ. Това е някакъв абсурд плод на отговорните лица по това дело. Съдебно-Сексологичната Експертиза е една ПАРОДИЯ на такава, както и цялостното разследване по случая водено от прокурор Милена Кирова.
- От доказателствения материал ясно се вижда че ПОРНОГРАФИЯ е снимано с нищо неподозиращи потърпевши. И то точно по дефиниция на чл 159 (и пояснено в член Чл. 93. т. 28) на Наказателния Кодекс. Но необяснимо защо прокурор Милена Кирова отказва да разглежда това като престъпление
- И още повече. Особено в случаите (а той не е единичен) на ‘присаждане’ на полови органи на потърпевшите, където повече от ясно е че целта на такава манипулация е ПОХОТЛИВОТО ПОКАЗВАНЕ на полови органи, прокурор Милена Кирова демонстрира абсолютна безотговорност като НЕ разглежда и това деяние като престъпление.
- Не са проведени елементарни следствени действия които да изяснят кои ПОРНО уебсайтове са снабдявали престъпниците (за да могат съответните стъпки за премахване на престъпните материали да бъдат взети), какви профили са ползвали престъпниците, кой и колко са престъпниците и как те са действали (като пример – най-отявлената 'Пуча Въшка с Камера' – Николай Георгиев заснима в тандем с жена си. Тя активно заснима и участва в престъпленията. Но тази жена до сега не е разпитвана)
- Вече споменахме ХИЛЯДИТЕ ДОЛАРИ получавани от престъпниците за техните долнопробни деяния. Алинея 7 на член 159 от Наказателния Кодекс дава възможност тези средства да бъдат иззети в полза на държавата.
“... (7) (Предишна ал. 6 - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Предметът на престъплението се отнема в полза на държавата, а ако липсва или е отчужден, се присъжда неговата равностойност. ...”

При дадените обстоятелства това би било най-добрия начин за прилагане на някаква адекватна мярка за елиминиране на отрицателния ефекта от посочените престъпления. Но въпреки много-бройните ми напомнения прокурор Милена Кирова прави всичко възможно да не се провежда каквото и да е разследване в тази посока, въпреки предоставените от мен доказателства. Прокорор Милена Кирова прави всичко възможно финансовите интереси на престъпниците да НЕ бъдат засегнати.

Едно от най-важните мероприятия, ... всъщност НАЙ-ВАЖНОТО мероприятие в разследването на тези престъпления е ОБИСК с изземване на престъпните материали от Паразитите. В резултат на тези ОБИСКИ биха могли да се намерят и много доказателства по получаваните от престъпниците суми от ПОРНО уебсайтовете, както и за цялостната им дейност.
Но умишлено ОБИСКИ не са извършени, поради целенасочените действия на прокурор Милена Кирова такива действия да НЕ бъдат извършвани.
И ако те се извършат един ден много се съмнявам, че ОБИСКИТЕ ще дадат необходимите резултати, като причините за това ще са повече от ясни.
- И така нататък, и така нататък. Списъкът на фактите показващи изключителната некадърност и нехайство на прокурор Милена Кирова демонстрирани от нея при водене на това следствие е дълъг.

По горе изложените факти биха могли да залегнат като основни въпроси в една предизвикана прес-конференция с представители на Районна Прокуратура Варна.
За съжаление обаче въпреки моите три сигнала до Върховна Касационна Прокуратура, никой от служителите и не са си направили труда да анализират действията на прокурор Милена Кирова. Въпреки че след 2-ря ми сигнал тя беше принудена да възобнови следствието и то като досъдебно производство, въпросната прокурорка прави всичко възможно да прикрие престъпленията на престъпниците и да сведе възможността за търсене на наказателна отговорност до минимум.

3.) И третия проблем, който става очеваден благодарение на описаните по горе престъпни деяния е условно казано “Дупка в Конституцията на Република България”.
Колкото и смешно и жалко да звучи това е самата истина. Новата ни Конституция е приета от VII-то Велико Народно Събрание на 12 юли 1991 година и 24 години в нея съществува една голяма “Дупка”.
Какво представлява тази дупка?!?
Чл. 32. На Конституция на Република България гласи:
“...
(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.
...”

И така мили сънародници, за съжаление ако досега сте си мислели че “вашия личен живот е неприкосновен” и гарантиран от върховния и основен закон на страната ни, много сте се лъгали.
Ето какво е становището на Българската Прокуратура изразено от прокурор Милена Кирова (Районна Прокуратура – Варна) по повод един от най-кристалните примери за нарушение на чл. 32 на Конституцията (случаят с Варненската Група Паразити описан по горе в точки 1 и 2)

Дупка в Конституцията на Република България“... Към момента в сега действащия Наказателен Кодекс на Република България липсва изрична наказателна норма и това нарушение не е възведено в престъпление ...”
И такава наказателна норма ЛИПСВА в нашето законодателство вече 24 години ... и никой ама никой не се е постарал да запълни тази липса. Не се надявайте и прокурор Милена Кирова да инициализира запълването на тази липса.
За тези, които все още не могат да разберат, каква е тази “дупка” и в какво се състои проблема ... да поясня ... Мили сънародници, вашият личен живот НЕ е неприкосновен и всеки долен индивид може да ви снима и шпионира както и където си иска. Може да се гаври с вашето лично достойнство и достойнството на членовете на вашето семейство (съпруга, сестра, дъщеря, ...) и никой ама никой нищичко не може да им направи защото нашите любими законо-творци са пропуснали да “’възведат ’ това нарушение в престъпление”.
В описания по-горе случай с Групата Варненски 'Пучи Въшки с Камери' имаме голям късмет, че законо-творците ни не са успели да премахнат и член 159 от Наказателния Кодекс под чийто смисъл престъпленията на Групата Варненски Паразити е престъпление. Това че престъпниците все още не са наказани се дължи единствено на престъпните действия (бездействия) на прокурор Милена Кирова. А те са престъпление съгласно Член 288 от Наказателния Кодекс:
“... Чл. 288. (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) Орган на властта, който пропусне да изпълни своевременно длъжностите, които му налага службата относно наказателно преследване, или по друг начин осуети такова преследване с цел да избави другиго от наказание, което му се следва по закон, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години и с лишаване от правото по чл. 37, ал. 1, точка 6 . ...”
Уважаеми журналисти, много се надявам сред вас да се намерят хора със съвест, гражданска отговорност и не на последно място ‘с гръбнак’ (защото по този случай вече успях да се срещна с представители на безгръбначната и сервилна журналистика в България) за да можем заедно да защитим личното достойнство, права и свободи на стотиците жертви на престъпните индивиди. Моля ви да използвате средствата, които имате като четвърта власт за да коригирате престъпното бездействие на право-защитните ни органи както и да спомогнете да се актуализира българското законодателство за де не позволява на престъпни елементи да се възползват от несъвършенството му при извършване на престъпленията си.
Уверявам ви че ако вие не вземете отношение, други ще го направят.
Ако никоя от нашите официални национални медии не се ангажира с поставените проблеми, вие ще четете за тях в чуждестранните медии. Не забравяте и силата на разпространение на информация в социалните мрежи.
До сега не съм го направил, но изглежда че най-вероятно този случай ще бъде сведен на вниманието както и на други български институции така и на европейски такива. Също така ще подготвя кампании и в социалните мрежи.
Този случай ЩЕ бъде доведен до знанието на широката българска общественост по един или друг начин.

Също така горещо препоръчвам заедно да предизвикаме пресконфренция с Районна Прокуратура Варна.

AnthonyM Offline
#3 Posted : 21 August 2017 14:30:45(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
ПРОКУРОРСКА ПОРНОГРАФИЯ


(Моля, помогнете при идентифицирането на ЖЕРТВИТЕ на Варненските Пучи Въшки с Камери и търсенето на отговорност на Прокуратурата.
СПОДЕЛЯЙТЕ/РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ.)България днес - Една срината до основи държавност. Безхаберие и корупция пропили се във всички нива на държавната администрация, включително и правораздавателните ни органи. Един от механизмите за възпрепятстване на престъпността и корупцията би трябвало да бъде Прокуратурата.
Но не би, в действителност е точно обратното – ширещата се престъпност е най-вече резултат от преките действия или умишлени бездействия на Прокуратурата.
Прокуратура, оставена да бъде безотчетна към обществото ни е изградила симбиозна връзка с Престъпността с цел взаимно облагодетелстване.

Примерите са многобройни, но нека да ви занимая с още един такъв пример на органична обвързаност на Престъпници и Прокуратура.

Ще ви покажа как две ‘Пучи Въшки с Камери’ демонстрират колко е жалка правораздавателната ни система и в частност прокуратурата.

Кои са ‘Пучи Въшки с Камери’ ли?
Това са поредните долнопробни индивиди, възползващи се от пълното беззаконие в държавата ни, които забогатяват от гнусни престъпни деяния.

Конкретно тези престъпници вече повече от ДЕСЕТ (10) ГОДИНИ пълнят световните порно уебсайтове с български момичета и гостенки на страната ни, като последните ЧЕТИРИ (4) години това става директно под опекунството на Българската Прокуратура – и по-конкретно - Прокурор МИЛЕНА КИРОВА – Районна Прокуратура Варна.

Не… Не става въпрос за някакво порнографско студио в което се наемат порно артисти(ки) …

Тези ‘Пучи Въшки с Камери’ ЗАСНЕМАТ ВАШИТЕ ЖЕНИ, МАЙКИ, ПРИЯТЕЛКИ, БРАТОВЧЕДКИ, СЕСТРИ, ДЪЩЕРИ и без тяхно знание, да не говорим за съгласие, ги предлагат на чекиджийски порно уеб сайтове от цял свят.

И това съвсем не са само нудистки. Заснимани са и момичета на централни обществени плажове.

Жертвите са в СТОТИЦИ, за да не кажа в ХИЛЯДИ.

Достатъчно е момичетата да са сексапилни и доколкото може повече съблечени. Но ако не са напълно голи това не е проблем за престъпниците. С компютърни програми за обработване на изображения, момичета получават чисто нови полови органи и така вече чисто голи се разпространяват в световните порно уебсайтове.


И това не е всичко. С цел да максимизират печалбите си Пучите Въшки с Камери наемът момичета фото-моделки. Тези момичета не само че са карани да заемат вулгарни порно пози, но са и използвани като прикритие за да се снимат истински нудистки около тях.

Не може да не посочим, че има и случай момиче да бъде заснемано да мастурбира на централен обществен плаж във Варна.

И за всичко това Престъпниците са получили ХИЛЯДИ ДОЛАРИ от порно уеб сайтовете.

Престъпниците са
- нарушили член 32 от Конституцията на Република България,
- извършили са криминално престъпление по смисъла на член 159 / член 93 т. 28 от Наказателния Кодекс,
- засегнали са гражданските права на стотици дори хиляди момичета и жени,
но ПРОКУРОР МИЛЕНА КИРОВА ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТА (4-та) ГОДИНА ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ПРИКРИВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, като самата тя извършва престъпление по смисъла на член 288 от НК.

Но никой в Българската Прокуратура не си мръдва и пръста да сложи край на тези престъпления.

Първоначалния сигнал е подаден на 28 Май 2014 с обилно количество доказателствен материал и брой свидетели по случая.

Мисля е време обществото ни да получи отговори на следните въпроси:
- Защо престъпниците дори и в този момент продължават да извършват престъпните си деяния като продължават да заснимат ПОРНОГРАФИЯ с нищо неподозиращи момичета и пълнят световните порно уеб сайтове с тях?
- Защо българския данъкоплатец трябва да плаща заплатите на Прокурор Милена Кирова и разследващия полицаи Димитър Андреевски вече четвърта година без те да са извършили ефективно някаква работата по разследване и спиране на престъпните деяния на Пучите Въшки с Камери?

В целия случай има сериозни съмнения за корупция, които изобщо не са разследвани, въпреки че има вече три обжалвания до Върховна Касационна Прокуратура.
А аз бях заплашван, че ако не спра “да им мътя водата” ще бъда разследван за опит за изнудване по абсолютно скалъпено обвинение.

Крайно време е Прокуратурата да поеме отговорностите си по случая с Варненските Пучи Въшки с Камери и злощастната прокурорка Милена Кирова.

Тази пародия на правораздаване може да се дължи или на:
А.) Абсолютно некадърие и непригодност за извършване на служебните си задължения на прокурор Милена Кирова и полицаи Димитър Андреевски или
Б.) Действията на двамата горепосочени служители са повлияни от ХИЛЯДИТЕ ПОРНО ДОЛАРИ генерирани от 'Пучите Въшки с Камери'.

За сега аз не виждам никаква трета възможна причина за демонстрираната ни прокурорска порнография и последната вече е необходимо да приключи.
Независимо поради едната или другата причина, Прокуратурата е необходимо да потърси отговорност на своите служители.

За целта ще бъдат уведомени и ангажирани и други български, а и европейски институции.
Ще започнат медийни кампании за запознаването на обществото ни с тази проява на Прокурорска Порнография.

А междувременно ще се проведе и кампания по идентифицирането поне на част от жертвите на ‘пучите въшки с камери’.
В условията създадени от колабиралата ни прокуратура, жертвите сами ще трябва да си търсят правата в Съда, а и пред международните институции.

Ще бъде направено и всичко възможно жертвите да бъдат подпомогнати финансово за покриване на съдебните им разходи.

Умоляват се всички четящи това изложение ДА ПРЕГЛЕДАТ следните линкове:

http://www.euronudist.eu/Articles/Parasites/Images/VictimsOfTheParasites.jpg

http://www.euronudist.eu/Articles/VictimsOfTheParasites.aspx

В случай, че разпознаете някоя от жертвите - уведомете я.
Уведомете и нас - за връзка използвайте директно бутона генериран след селекция на жертва от втория линк
или онлайн Формата за Контакти.
http://www.euronudist.eu/ContactUs.aspx

За съжаление само една малка част от доказателствения материя е обработен.
Ако има желаещи да помагат нека се свържат с нас чрез горепосочената форма.

МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ.
Заедно ние можем да спрем престъпниците - както действителните извършители така и прикриващите ги служебни лица.

Този случай определено ще има продължение.

Повече за него ще научавате от следните линкове:

'Паразити на Плажа'

'Жертви на Паразитите (Victims of the Parasites)'

'Зала на Срама (Hall of Shame)'

'Паразити по Българските Плажове'


Случаят с Варненските Пучи Въшки с Камери е показателен колко деградирала е правораздавателната ни система.
Прокуратурата вече ЧЕТВЪРТА (4-та) ГОДИНА прикрива престъпниците.
Време е обществото ни да им потърси сметка.
AnthonyM Offline
#4 Posted : 23 August 2017 19:40:28(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
Quote:
'Внимание! Престъпна банда обикаля българските плажове, заснема голи девойки и ги продава на порно сайтове (СНИМКИ +18)'
23 Август 2017
https://www.flagman.bg/article/135787

Едно ЛЪЖЛИВО ТВЪРДЕНИЕ в статията
"...
По случая има сигнал до прокуратурата, но от държавното обвинение са категорични, че няма престъпление
..."
беше все пак беше коригирано на
"...
По случая има сигнал до прокуратурата, но разследването се протака вече 4-та година
..."


'Скандално! Много внимавайте, ако сте на морето! Може да лъснете в порно сайт без дори да разберете! Ето каква престъпна схема върлува (СНИМКИ 18+)'
23 Август 2017
https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/skandalno-mnogo-vnimavayte-ako-ste-na-moreto-mozhe-da-lsnete-v-porno-sayt-bez-dori-da-razberete-eto-kakva-prestpna-skhema-vrluva-snimki-18_news538463.html


'ВНИМАНИЕ! Престъпна банда снима голи девойки по българските плажове и ги продава на порно сайтове (СНИМКИ 18+)'
23 Август 2017
http://www.bnews.bg/article/229032-vnimanie_prestapna_banda_snima_goli_devoyki_po_balgarskite_plazhove_i_gi_prodava_na_porno_saytove_snimki_18

Quote:
'Разследване: Тайно снимат варненки на плажа и ги пускат в сайтове за възрастни (СНИМКИ)'
24 Август 2017
https://novavarna.net/2017/08/24/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82-%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0/


***********


Дами и Господа Журналисти,

Ако обичате престанете да преписвате без да осмисляте това което ви е дадено като информация, както и сляпо да копирате един от друг.

Резултата е плачевен. Вие подвеждате вашите читатели с ЛЪЖЛИВИ ТВЪРДЕНИЯ.


Flagman.bg написва едно ЛЪЖЛИВО ТВЪРДЕНИЕ.
Quote:
"...
На прокуратурата са предоставени множество материали по случаите и дори са посочени свидетели, които са станали жертви на престъпната банда. Разследването обаче е прекратено само няколко месеца по-късно без никакви обвинения, твърдят нашите читатели.

Последвал сигнал и до Върховна касационна прокуратура, но и от там констатирали, че няма извършено престъпление. Всъщност, според държавното обвинение в момента в НК липсвала „изрична наказателна норма и това нарушение не е възведено в престъпление ...”
..."


Blitz.bg и BNEWS.bg го преписват веднага.

След мое обаждане до Flagman.bg те някакси го корегират, но то пак си остава НЕВЯРНО.

Quote:
"...
На прокуратурата са предоставени множество материали по случаите и дори са посочени свидетели, които са станали жертви на престъпната банда. По случая обаче все още не е направено нищо и въпреки множеството жалби той все още е на фаза досъдебно производство, а срещу бандата няма никакви обвинения, твърдят нашите читатели.

Последвал сигнал и до Върховна касационна прокуратура. Според държавното обвинение в момента в НК липсвала „изрична наказателна норма и това нарушение не е възведено в престъпление ...”
..."


От NovaVarna.net пък се опитват да съчинят тяхна статия смесвайки информация от моето писмо до тях, предишните статии за 'пучите въшки с камери' от 2014 и излязлата вече публикация на Flagman.bg като преписват най-подвеждащата фраза:

Quote:
"...
След сигнал до Върховна касационна прокуратура, от там констатирали, че няма извършено престъпление. Всъщност, според държавното обвинение в момента в НК липсвала „изрична наказателна норма и това нарушение не е възведено в престъпление …”
..."


Каква е истината дами и господа журналисти, преписвачи на сляпо?!?

Фразата която толкова много ви е харесала
Quote:
"...
в НК липсвала „изрична наказателна норма и това нарушение не е възведено в престъпление …”
..."

се отнася конкретно за Член 32 от Конституцията на България, а НЕ за това дали извършените деяния са престъпление. - ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКАТА?

Да не говорим че това е становището на Районна Прокуратура - Варна (виж следната картинка), а не на Върховна Касационна Прокуратура.
Становището на ВКС едва ли ще бъде различно, но неточността, която сте допуснали само показва колко неразбиращи сте. В резултат обърквате и вашите читатели.

Дами и господа журналисти това което сте написали
Quote:
"...
"Върховна касационна прокуратура, но и от там констатирали, че няма извършено престъпление"
..."

е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА.

Гнусните деяния на 'пучите въшки с камери' от Варна са престъпление по смисъла на член 159 и член 93 т. 28 на Наказателния Кодекс както обстойно ви беше пояснено. (моля вижте през един пост по-нагоре)

Имайте поне малко достойнство и поправете грешката си. Но не само като коригирате съществуващите статии, които вече едва ли някой ще прочете.
А като истински журналисти предизвикайте пресконференция с Районна Прокуратура - Варна и напишете цялата истина за тези гнусни престъпления, като не пропускайте и абсолютната безотчетност на Прокуратурата.
Безотчетност към обществото, която позволява ширеща се некадърност и корупция.

Edited by user 27 August 2017 20:26:29(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.