Incoming Events
Naturist Boat Trip
The Torbay Sun Club has organised another Naturist Boat Trip on Friday 18th July 2014.  ...>>
Sunday Swim at ULU
The regular Sunday Swim is Naturist London's core event. It is just like going to any other public swimming pool except that costumes are banished. ...>>
World Naked Bike Ride - UK
World Naked Bike Ride - UK
A peaceful, imaginative and fun protest against oil dependency and car culture. A celebration of the bicycle and also a celebration of the power and individuality of the human body. ...>>
Notice Board
Translators Needed
We need volunteer - translators for all European languages. ...>>
Latest News
Hastings beach nude stunt aimed at Spencer Tunick
18 January 2014
Up to 30 residents took part in a nude flash mob in wet and windy conditions on Hastings beach to attract an acclaimed photographer to the town.  ...>>
'Shakespeare in Love' Holkham beach naturist ban lifted
A ban on naturism at a beach made famous by the film Shakespeare in Love has been lifted.  ...>>

Modelling for EuroNudist.eu

Стани фото-модел за EuroNudist.eu

Modelling for EuroNudist.eu

Като всеки медиен портал EuroNudist.eu има нужда от материали - фотоси и видео, които са със собствени интелектуални права за ползване. С цел изготвяне на такива материали набираме желаещи да се снимат като фото и/или видео модели.
Естествено срещу ЗАПЛАЩАНЕ.
(Е, няма да откажем и на доброволци, които биха искали да дадат своя принос в популяризирането на нудизма/натуризма като не изискват хонорар, но по принцип за поддържане на добрите ни взаимоотношение ние сме длъжни да питаме, какво заплащане ще очакват желаещите.)

Желаещите не е необходимо да изглеждат като топ модели или холивудски звезди (въпреки, че няма да върнем такива; в края на краищата няма да дискриминираме някого затова че се е родил красив … нали така :-) ).

Но все пак най-важните качества на кандидатите е да бъдат усмихнати и ведри хора. Или казано накратко да се чувстват нудисти или поне да симпатизират и не се дразнят от хората практикуващи нудизъм.

Тематиката на първоначалната сесия ще е “Удоволствието и красотата от съприкосновението на човешкото тяло с това чудно съчетание слънце, пясък (тук-таме камъни) и море в неговия най-естествен начин.”

А в последствие продължавайки да работим по същата тематика според желанието на моделите можем да започнем да работим над по – целенасочени проекти, като изготвяне на печатни реклами, Travel Guides и други.

На тази страничка може да видите няколко образеца с какъв тип фотография ще започнат първите ни сесии.

Предложението е отворено най-вече към момичета, двойки и семейства и за съжаление от финансови съображения мъжете винаги ще бъдат по-дискриминирани в заплащането.

За да предявите желание за участие ползвайте “Формата ни за Контакти”, като не ни спестявайте подробности като имена, начини за контакти (телефони, емейли, Skype), възраст, пол, линкове към ваши профили в уебсайтове за набиране на модели, и каквото още решите да ни кажете.

А ако искате да ни пратите някакви снимки с първоначалното си съобщение можете да ползвате следния емейл адрес като прикачите фотосите към емейла.

Modelling for EuroNudist.eu

Modelling for EuroNudist.eu

Modelling for EuroNudist.eu


Регистрирани потребители могат да разгледат и други снимки от едноименния албум "Modelling for EuroNudist.eu"