Incoming Events
Naturist Boat Trip
The Torbay Sun Club has organised another Naturist Boat Trip on Friday 18th July 2014.  ...>>
Sunday Swim at ULU
The regular Sunday Swim is Naturist London's core event. It is just like going to any other public swimming pool except that costumes are banished. ...>>
World Naked Bike Ride - UK
World Naked Bike Ride - UK
A peaceful, imaginative and fun protest against oil dependency and car culture. A celebration of the bicycle and also a celebration of the power and individuality of the human body. ...>>
Notice Board
Translators Needed
We need volunteer - translators for all European languages. ...>>
Latest News
Hastings beach nude stunt aimed at Spencer Tunick
18 January 2014
Up to 30 residents took part in a nude flash mob in wet and windy conditions on Hastings beach to attract an acclaimed photographer to the town.  ...>>
'Shakespeare in Love' Holkham beach naturist ban lifted
A ban on naturism at a beach made famous by the film Shakespeare in Love has been lifted.  ...>>

Victims of the Parasites

Жертви на Паразитите (Victims of the Parasites)

За попадналите първо директно на тази уеб страничка посетители, ще трябва да поясним кои са всъщност тези жертви и на какво те са потърпевши. За целта ще е необходимо да се прочетат основната уеб-страничка по разисквания проблем 'Паразити на Плажа' (и допълнителна информация във форумната тема 'Паразити по Българските Плажове')

Целта на тази галерия 'Жертви на Паразитите' е да се разпознаят и идентифицират хората станали жертва на гнусните престъпления на ПАРАЗИТИТЕ. Тук ще покажем СТОТИЦИТЕ ЖЕРТВИ на ПАРАЗИТИТЕ, за които Българската Прокуратура и останали правораздавателни органи безотговорно нехаят

Defamed Girl
Реф.Nо 2 - Defamed Girl
Това момиче всъщност си е най-вероятно 'Куха Лейка'.
Реф.Nо 8 - Това момиче всъщност си е най-вероятно 'Куха Лейка'.
Victim 090 - Заедно с Реф. Nо 91
Реф.Nо 90 - Victim 090 - Заедно с Реф. Nо 91
Victim 091 - Заедно с Реф. Nо 90
Реф.Nо 91 - Victim 091 - Заедно с Реф. Nо 90
Victim 092
Реф.Nо 92 - Victim 092
Момиче с приятеля си Реф.Nо 5
Реф.Nо 4 - Момиче с приятеля си Реф.Nо 5
| Columns:
Rows:
| Page of 22 | Next > Last >>

(Чрез кликване върху снимка на вас ще ви бъдат показани повече детайли и снимки за съответното момиче/момче. Заедно с това ще бъде генериран бутон чрез натискането на който ви ще можете да ни изпратите информация за конкретното лице.
Със селекторите Columns (Колони) и Rows (Редове) вие ще можете да си подберете броя на снимките които виждате на екрана съобразено с разделителната способност на вашия компютър, а и вашето желание.
А от тук можете да видите една част от жертвите на един общ файл http://www.euronudist.eu/Articles/Parasites/Images/VictimsOfTheParasites.jpg Този линк можете да използвате и за представяне и издирване на жертвите на паразитите.)

Брой на жертвите за опознаване в нашата система: 127 , които аз съм успял за сега да въведа тук. А те в действителност са много-кратно повече. Само от материалите, които аз съм събрал жертвите са в стотици и смятам постепенно да успея да ги въведа в системата. За съжаление обаче те няма да бъдат всичките поради АБСОЛЮТНАТА НЕКАДЪРНОСТ проявена от страна на Прокуратурата (в частност прокурор Милена Кирова от Района Прокуратура - Варна) и за което ще изнесем скоро и допълнителна информация.

Тези хора ще са в състояние да предявят лични или групови граждански искове срещу ПАРАЗИТИТЕ за нанесени морални (а може би и в някои случаи и материални щети) от ПАРАЗИТИТЕ.
Това ще донесе жестока финансова болка за паразитите. За тях няма да е вече печелившо да ПАРАЗИТСТВАТ (снемат със скрити камери и да продават материалите в порно уебсайтове срещу заплащане).
Надявам се да успеем да направим така, че паразитите да загубят доста повече от предявените искове отколкото са успели да спечелят от долнопробните си деяния.
Това със сигурност ще ги накара да се замислят дали си струва да продължават с паразитстването си.

Последното изобщо не отменя наказателната отговорност, която ПАРАЗИТИТЕ трябва да понесат за безочливото потъпкване на конституционно гарантираните права и лично достойнство на жертвите си. Както и за престъпленията си съгласно Чл. 159. ал. 1 и 2, и Чл. 93. т. 28 от Наказателния Кодекс.

Тук разбира се ще покажем само снимки на лицата за разпознаване. Така няма да се разбере, кой от тях ПАРАЗИТИТЕ са заснели по бански или кой са успели да заснемат по без бански. Така или иначе ПАРАЗИТИТЕ са се постарали да представят всяка една от тях по извънредно пошъл начин, като са ги предоставили на чекиджии от цял свят да си задоволяват долните страсти по порнографски уебсайтове. ПАРАЗИТИТЕ са толкова безочливи, че дори извършват следната гавра. Дори момичетата да са с бански паразитите успяват да им 'присадят' нови полови органи върху банските, използвайки компютърни програми за обработка на изображения. По този начин момичетата изглеждат напълно голи и вече пригодни за поднасяне пред жалките чикибойци от VoyeurWeb.com.

Апелът към всички ми е:
"Моля, който се разпознае или познае друг човек от тази галерия, незабавно уведомете този човек,а и нас използвайки бутона, който се показва при кликване върху снимките от галерията по-горе!"

Но дори и да не откриете такива снимки в тази галерия НО СТЕ ОТКРИЛИ СНИМКИ, ВАШИ ИЛИ НА ВАШИ БЛИЗКИ ИЛИ ПОЗНАТИ, ПРАВЕНИ ДОКАТО СТЕ ПЛАЖУВАЛИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПЛАЖОВЕ, ДА ЦИРКУЛИРАТ ИЗ ЧЕКИДЖИЙСКИТЕ ПОРНО УЕБ САЙТОВЕ, МОЛЯ ВЛЕЗТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С НАС, ползвайки Формата ни за Контакти.
Има голям шанс тези снимки да са правени точно от тази престъпна група.

Не пропускайте да посетите и 'Залата ни на Срама' ('Hall of Shame') отредена за гадни ПАРАЗИТИ и спомагащите ги КУХИ ЛЕЙКИ. Там също ще има лица за разпознаване.