Incoming Events
Naturist Boat Trip
The Torbay Sun Club has organised another Naturist Boat Trip on Friday 18th July 2014.  ...>>
Sunday Swim at ULU
The regular Sunday Swim is Naturist London's core event. It is just like going to any other public swimming pool except that costumes are banished. ...>>
World Naked Bike Ride - UK
World Naked Bike Ride - UK
A peaceful, imaginative and fun protest against oil dependency and car culture. A celebration of the bicycle and also a celebration of the power and individuality of the human body. ...>>
Notice Board
Translators Needed
We need volunteer - translators for all European languages. ...>>
Latest News
Hastings beach nude stunt aimed at Spencer Tunick
18 January 2014
Up to 30 residents took part in a nude flash mob in wet and windy conditions on Hastings beach to attract an acclaimed photographer to the town.  ...>>
'Shakespeare in Love' Holkham beach naturist ban lifted
A ban on naturism at a beach made famous by the film Shakespeare in Love has been lifted.  ...>>

Hall of Shame

Зала на Срама (Hall of Shame)

Както вече обяснихме в основната уеб-страничка по разисквания проблем 'Паразити на Плажа' (и допълнителна информация във форумната тема 'Паразити по Българските Плажове'), ние създадохме тази секция 'Hall of Shame' ('Зала на Срама') за да предоставим повече информация за долнопробните индивиди ПАРАЗИТИ тормозещи стотици граждани и спомагащите ги 'КУХИ ЛЕЙКИ'.

Pubic Louse Censor

ПУЧИ ВЪШКИ с КАМЕРИ (Pubic Lice with Cameras)
и прилежащите им КУХИ ЛЕЙКИ (Hollow Watering-Can Girls)

Николай Георгиев
Николай Георгиев

Жената на Николай Георгиев
Жената на Николай Георгиев

Мартин Дочев - Martin Dochev
Мартин Дочев

Мая Христова / Вероника Иванова
Вероника Иванова /
Мая Христова

Грета Николова - Greta Nikolova - Gretta Nicolle
Грета Николова

За съжаление все още се водят някакви криминално разследващи действия и процедурата по разкриване и наказване на тези престъпни индивиди още не е приключила. Но и това ще стане.

За сега вместо снимки на членовете на Варненската Група Паразити (ВГП) ще ви покажем микроскопска снимка на Пуча Въшка, защото те са си точно такива Пучи Въшки.

Pubic Louse - ПУЧА ВЪШКА - паразити от Варненската Група Паразити (ВГП)

Основно тяхно поведение е да се врат в пясъка възможно по-близо до женските генеталии. То така или иначе особена разлика няма.


КУХИ ЛЕЙКИ (Hollow Watering-Can Girls)

Чернокосо Елинко
Реф.Nо 9 - Чернокосо Елинко
BianCa Nera
Реф.Nо 16 - BianCa Nera
Насила Брюнетка
Реф.Nо 19 - Насила Брюнетка
Вероника Иванова / Мая Христова
Реф.Nо 13 - Вероника Иванова / Мая Христова
Грета Николова
Реф.Nо 14 - Грета Николова
136 Blondinka
Реф.Nо 136 - 136 Blondinka
| Columns:
Rows:
| Page of 2 | Next > Last >>

(Чрез кликване върху снимка на вас ще ви бъдат показани повече детайли и снимки за съответното момиче/момче. Заедно с това ще бъде генериран бутон чрез натискането на който ви ще можете да ни изпратите информация за конкретното лице.
Със селекторите Columns (Колони) и Rows (Редове) вие ще можете да си подберете броя на снимките които виждате на екрана съобразено с разделителната способност на вашия компютър, а и вашето желание.)

Брой на 'Кухите Лейки' представени тук: 10. Тепърва този списък ще се допълва. Принципите по които 'Кухите Лейки' ще бъдат представяни тук са описани по-долу.

Реф. Nо: 8 - Това момиче всъщност си е най-вероятно 'Куха Лейка'
Наглостта на Пучите Въшки е безкрайна ... да заснемат МАСТУРБАЦИЯ - ПОРНОГРАФИЯ (престъпление съгласно Наказателния Кодекс) на централен български плаж! Но според Прокурор М.Кирова "данни за осъществено престъпление липсват".
Поради по-комплицирания случай на това момиче, ще помолим тези които я разпознаят непременно да ни уведомят. А и в интерес на самото момиче е също да влезе във връзка с нас, в случай че само се разпознае.


Girl 0101 Girl 0102 Girl 0103 МАСТУРБАЦИЯ - ПОРНОГРАФИЯ 01 МАСТУРБАЦИЯ - ПОРНОГРАФИЯ 02 МАСТУРБАЦИЯ - ПОРНОГРАФИЯ 03


КУХИ ЛЕЙКИ (Hollow Watering-Can Girls)

За да ви се разясни все пак "Що е това 'Куха Лейка' и каква е вредата от тях?" ще трябва да прочетете информацията от горните два линка 'Паразити на Плажа' и 'Паразити по Българските Плажове'

По принцип ще процедираме по следния начин:
1.) Като за начало ще публикуваме само снимките за разпознаване и идентифициране на фото-моделите снимали се като 'Кухи Лейки'.
2.) След като те бъдат идентифицирани (а то вече има такива) вариантите са два:

  • A.) Ако фото-модела въпреки, че е информиран и запознат с вредата, която извърша като работи за паразитите, продължи по някакъв начин да ги спомага (продължи да се снима с тях или да ги укрива, лъжесвидетелствайки пред разследващите органи), на фото-модела и се прави едно хубаво представяне в тази секция с подобаващи снимчици и обяснения.

  • Б.) В случай, че фото-моделите ни убедят най-вече с действията си, че вече не искат да имат нищо общо с ПАРАЗИТИТЕ, дори и опознавателните им снимки просто се премахват от 'Залата на Срама'.

Разбира се ще има и вариации на тези опции според позицията, представянето и държанието на фото-моделите.

Тази секция 'Зала на Срама' има за цел не само да информира гражданите за вредата от ПАРАЗИТИ и КУХИ ЛЕЙКИ, но и най-вече да ни предпази от тях.

Примерно в случай, че видите такава 'Куха Лейка' да се позиционира до вас, има голяма вероятност някъде наоколо да има паразити с фото/видео камера.

А мисля, че и цялата кампания включая и тази секция биха накарали всеки фото-модел съблазнен от паразитите да се замисли преди да се съгласи да снима за тях.

А и старите 'Кухи Лейки' по-лесно ще се откажат от този гнусен занаят.

Целта е ПАРАЗИТИТЕ да имат възможно по-малко 'КУХИ ЛЕЙКИ' в наличност. А най-добре ще е изобщо да им липсват.

Както казахме имаме вече разпознати 'Кухи Лейки', които са и свидетели пред следствените органи. С тях ще се занимаем по-късно.
Но е хубаво да знаят, че вече сме им направили място.


Това, което можем да направим в момента е да работим по разпознаването и идентифицирането на неразпознатите 'Кухи Лейки'.
Моля, всеки който разпознае някое момиче от снимките за разпознаване, нека да ни уведоми използвайки бутона, който се показва при кликване върху снимките от галерията по-горе!
Можете да информирате и самото лице. Това е и което не ще направим - ще го информираме за настоящата разяснителна кампания и вече ще е негов избора дали да продължи да спомага паразитите или ще се откаже.
Дори ще замолим фото-моделите сами да ни потърсят. Както виждате и до сега се опитваме да запазим реномето на тези момичета.
Целта е - не да се съсипва живота на някой фото-модел, а целта е да се спре това гнусно явление ПАРАЗИТИЗЪМ.

За съжаление времето на някои от тези Кухи Лейки изтича и поради тяхното безочие и спомагане на паразитите (включително и с гнусни лъжи пред разследващите органи) те ще си осигурят в скоро време подобаващото място в 'Залата на Срама' с необходимата разяснителна информация и снимков материал за тях.


Снимки за Разпознаване

Още веднъж в случай, че се разпознаете или разпознаете някой от лицата на снимките, моля уведомете ни!

Не пропускайте и да проверите и галерията с 'Victims of the Parasites' ('Жертвите на Паразитите'). В случай че разпознаете някой от тях всъщност вие ще помогнете на жертвите директно.


Активни и Особено Нагли Кухи Лейки

В началото си мислех, че Кухите Лейки са също жертви на Пучите Въшки (и те в действителност са), защото подведени от Пучите Въшки те просто заснемат softcore pornography и влизат в тяхната долнопробна схема без да съзнават, че стават съучастнички в гаврата със стотици момичета.

Но какво се оказа. Някои от тях дори след като им беше обяснено умишлено и съвсем съзнателно продължиха да бъдат част от тази престъпна схема.
Алчни и безскрупулни, те продължаваха да прикриват престъпниците, надявайки се че всичко ще се размине и те ще продължават да лапат ПОРНО ДОЛАРЧЕТА за сметка на СТОТИЦИ момичета, които биват заснемани без тяхно знание и излагани в порно уебсайтовете без никакво заплащане.

Точно тези НАГЛИ и БЕЗСКРУПУЛНИ КУХИ ЛЕЙКИ ще бъдат представени тук. Това са:

Мая Христова / Вероника Иванова
Вероника Иванова /
Мая Христова

Грета Николова - Greta Nikolova - Gretta Nicolle
Грета Николова