Incoming Events
Naturist Boat Trip
The Torbay Sun Club has organised another Naturist Boat Trip on Friday 18th July 2014.  ...>>
Sunday Swim at ULU
The regular Sunday Swim is Naturist London's core event. It is just like going to any other public swimming pool except that costumes are banished. ...>>
World Naked Bike Ride - UK
World Naked Bike Ride - UK
A peaceful, imaginative and fun protest against oil dependency and car culture. A celebration of the bicycle and also a celebration of the power and individuality of the human body. ...>>
Notice Board
Translators Needed
We need volunteer - translators for all European languages. ...>>
Latest News
Hastings beach nude stunt aimed at Spencer Tunick
18 January 2014
Up to 30 residents took part in a nude flash mob in wet and windy conditions on Hastings beach to attract an acclaimed photographer to the town.  ...>>
'Shakespeare in Love' Holkham beach naturist ban lifted
A ban on naturism at a beach made famous by the film Shakespeare in Love has been lifted.  ...>>

Parasites On The Beach

Паразити на Плажа

За какви паразити става въпрос? -
Става въпрос за едни долнопробни индивиди, които се занимават със заснемане със скрити камери на плажуващи без тяхно знание и позволение, след което публикуват тези фото/видео материали в порно уебсайтове естествено без разрешението на потърпевшите.

А потърпевш може да стане всеки, независимо дали е с бански или без. Дори ако сте мъж, близо да красива жена също имате голям шанс да се видите в някой порно уебсайт. За жените да не говорим, дори и да са с бански с помощта на компютърни програми за обработка на изображения (примерно Photoshop), паразитите разсъбличат потърпевшите момичета и така съвършено голи ги сервират на чекиджии от цял свят.

И не е задължително момичетата да са пълнолетни.

Достатъчно е да излъчват малко женственост, по възможност разголена и те вече са обект на внимание на паразитите. А те паразитите нямат особени задръжки.

Техни жертви можете да станете вие, вашите приятелки, съпруги, майки, сестри, дъщери ... паразитите нямат скрупули.

Не знам защо тия долни индивиди биват наричани погрешно 'Папараци', че дори някои използват и думичката 'Фотографи', което според мен е обида за истинските майстори на художествена актова фотография.

Хора запомнете го - тия гнусни твари са просто едни ПАРАЗИТИ. Те са като едни гнусни ПУЧИ ВЪШКИ, чийто единствено занимание е да се доберат колкото е възможно по близко до женските полови органи.

Ако не сте виждали микроскопска снимка на гадна пуча въшка, да ви покажем една.

Pubic Louse - ПАРАЗИТ - ПУЧА ВЪШКА - действащ по Българското Черноморие

Нямат особена разлика от ПАРАЗИТИТЕ (ПУЧИ ВЪШКИ) действащи по българското черноморие. От една порода са.

И продукта на техните долнопробни деяния се харесва най-вече от комплицирани човечета, на които им трябват такива снимки и видео за да има над какво да си дръгнат жалките пишки.

За съжаление ПАРАЗИТИТЕ не са малко. Едни от най-безочливите ПАРАЗИТИ са Варненската Група Паразити (ВГП), чийто 'подвизи' са описани в следната тема 'Паразити по Българските Плажове'
Паразитите от тази група са толкова алчни, че за да максимизират печалбите си наемат фото-модели за да ги представят като плажуващи нудистки като ги заснемат в пози - стил 'Куха Лейка'

По дефиниция позата 'КУХА ЛЕЙКА' е:
Фото модела е добре одупен, по възможност по-широко разкикерчен, за да осигури добра видимост на ПАРАЗИТА за добро вагинално-гениталиино заснемане на сцената, като същевременно изражението на лицето и цялостното поведение на модела трябва да показват, че фото-модела хабер си няма какво се случва.

С термина 'Куха Лейка' се обозначават и фото-моделите снимащи в тази поза.

Ето тази снимка е един добър пример за това какво представлява позата 'Куха Лейка'.

Hollow Watering-Can Girls - Кухи Лейки от България

Тия злощастни ПАРАЗИТИ публикуват срещу заплащане мръсните си снимки и видео най-вече в известния ПОРНО уебсайт VoyeurWeb.com.

Там за да отличат снимките, които са им доставили най-голямо удоволствие докато си дръгнат чурките, чекиджиите са си направили един 'Hall of Fame' ('Зала на Славата').

Ние пък тук ще спретнем един 'Hall of Shame' ('Зала на Срама'), където ще дадем информация и ще отличим, както ПАРАЗИТИТЕ така и прилежащите им 'Кухи Лейки', които работят за тях.

Моля, заповядайте в ново-откритият ни 'Hall of Shame' ('Зала на Срама').

Всички трябва да ги знаят кои са, за да могат да се пазят от тях.

Предполагам много от вас ще запитат:
А, къде е законът? Къде са правораздавателните органи в нашата държава, ... Полиция, Прокуратура?

За съжаление краткия отговор за сега е:
- Ами няма ги! Дори по-лошо! В момента прокурор М. Кирова от Района Прокуратура - Варна работи за тях, като ги укрива и покровителства.

Някои подробности в горепосочената тема 'Паразити по Българските Плажове' и доста повече ще бъдат съобщени по-късно.

Хм, след като Прокуратурата е с тях, какво ще правим ли?
- Много неща можем да направим, като едното от тях ще бъде да накараме Прокуратурата (дори да не е в лицето на прокурор М. Кирова) да заработят по предназначение.

Да работят по опазване на обществения ред в защита на гражданите и законите. (А не както действа прокурор Кирова със грижа за Паразитите.)
Следете темата и ще научите повече подробности.

Един от най-силните и действащи фактори в обезпаразитяването на българските плажове, ще трябва да станат самите жертви на паразитите.

Нека с общи усилия ги открием. С цел разпознаването на жертвите на Паразитите и известяването им сме направили и още една галерия 'Victims of the Parasites' ('Жертвите на Паразитите').

Много хора дори и все още не знаят, за гаврата която паразитите са си направили с тях. Такова е и първото посочено момиче в тази галерия. Тя всъщност е с бански, но паразитите са се изгаврили с нея и са и 'пришили' нови полови органи.

Апелът към всички ми е:
"Моля, който се разпознае или познае друг човек от тази галерия, незабавно уведомете този човек, а и нас използвайки Формата ни за Контакти (като не пропускайте да посочите Референс номера на разпознатото лице - 'Реф. No')."

Но дори и да не откриете такива снимки в тази галерия НО СТЕ ОТКРИЛИ СНИМКИ, ВАШИ ИЛИ НА ВАШИ БЛИЗКИ ИЛИ ПОЗНАТИ, ПРАВЕНИ ДОКАТО СТЕ ПЛАЖУВАЛИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПЛАЖОВЕ, ДА ЦИРКУЛИРАТ ИЗ ЧЕКИДЖИЙСКИТЕ ПОРНО УЕБ САЙТОВЕ, МОЛЯ ВЛЕЗТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С НАС, ползвайки Формата ни за Контакти.
Има голям шанс тези снимки да са правени точно от тази престъпна група.

Разпознатите жертви ще са в състояние да предявят лични и/или групови граждански искове към тия долнопробни индивиди.
По този начин потърпевшите ще могат да предизвикат както свалянето на компрометиращите им снимки от интернет, така и чрез иск за парични обезщетения за нанесени морални (може би и материални) щети да предизвикат финансова болка в паразитите.

Моля следете тази и съпътстващите и уеб страници по тази тема.
'Паразити по Българските Плажове'
'Hall of Shame' ('Зала на Срама')
'Victims of the Parasites' ('Жертвите на Паразитите')

В случай, че имате идея как да помогнете или искате повече информация по темата, моля не се колебайте да използвате Формата ни за Контакти.