Forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

2 Pages12>
AnthonyM Offline
#1 Posted : 17 September 2014 18:47:19(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
Quote:

Моля, допълнителна информация по този проблем ще намерите още на следните линкове:
'Parasites On The Beach' ('Паразити на Плажа')
(Основна уеб страничка от която би трябвало да се започне запознаването с това долно явление ПАРАЗИТИЗЪМ)

'Hall of Shame' ('Зала на Срама')
(Тук ще получите повече повече информация за долнопробните индивиди ПАРАЗИТИ тормозещи стотици граждани и спомагащите ги 'КУХИ ЛЕЙКИ'.
Моля посетете този линк - има лица, които трябва да се разпознаят и идентифицират! )

'Victims of the Parasites' ('Жертвите на Паразитите')
(Целта на тази галерия 'Жертви на Паразитите' е да се разпознаят и идентифицират хората станали жертва на гнусните престъпления на ПАРАЗИТИТЕ.
Тези хора ще са в състояние да предявят лични или групови граждански искове срещу ПАРАЗИТИТЕ за нанесени морални
(а може би и в някои случаи и материални щети) от ПАРАЗИТИТЕ.
Това ще донесе жестока финансова болка на паразитите.
А също така ще могат да предприемат действия по свалянето на техните снимки от порно уебсайтовете.
)


За какви паразити става въпрос? - В този конкретен случай:
Престъпна група базирана в град Варна вече повече от 6 години заснема стотици български момичета и жени, както и чуждестранни гостенки на страната ни, без тяхно знание по българските обществени и нудистки плажове. И тези фото и видео материали са публикуват в порнографски уебсайтове естествено без знанието и съгласието на потърпевшите.

А както се вижда някои от момичетата изглеждат и на непълнолетни.

Такива действия условно са наричат ПАРАЗИТИЗЪМ, а лицата занимаващи се с това се наричат ПАРАЗИТИ и това не се толерира никъде в цивилизованите държави.
Въпросния уебсайт voyeurweb.com (в ‘What I Saw Photos’ секция) се подхранва с незаконни материали най-вече от България, Румъния, Русия/Украйна страни с липса на адекватно законодателство и неефективни правораздавателни органи.
В уебсайта рядко ще се видят (ако изобщо могат да се видят) такива материали от самите САЩ или Великобритания, Франция.

И за четящите тук нека уточним.

Представяния проблем тук не се отнася само за нудистите, А ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ.

Паразитите заснемат дори момичета от централни обществени плажове и тези кадри са поднасят за задоволяване на долни страсти на чекиджии от цял свят в съответните порно уебсайтове. Една от последните гаври на паразитите е момиче, което е всъщност с бански. Но тия нагли типове с помощта на Photoshop (компютърни програми за обработка на фото изображения) са му ‘присадили’ нови полови органи, така че то да изглежда изцяло голо.

Тук става въпрос за грубо погазване на конституционните права и лични свободи на ВСИЧКИ гражданите. Потърпевшите са подложени на действия, които спокойно могат да се опишат като морално изнасилване.

А жертва на тези ПАРАЗИТИ, утре може да станете и вие (ако сте жена) или вашите сестри, майки, дъщери … просто защото сте/са отишли на плаж.

Едва ли би могъл да се намери по добър пример за грубо нарушаване на член 32 от Конституция на Република България.

Quote:
Конституция на Република България:
Чл. 32.
(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.


За съжаление обаче нашата мила родина, освен с красиви жени се слави още и с безотговорни правораздавателни органи.
В нормалните държави важи принципа на “Разделение на властите”.
В България важи принципа на “Безотговорност на властите”.
До този момент Прокуратурата (и в частност прокурор Кирова) демонстрират пълно нехайство и безотговорност.


На 28 май 2014 подадох сигнал в Района Прокуратура – Варна, описващ как действа тази престъпна група.
Към сигнала приложих и доказателствен материал на DVD с повече от 1GB файлове (фотоси, видео, и други).
Посочих им КОЙ е водачът на тази престъпна група.
Предоставих им 5 свидетеля, които могат да идентифицират главния паразит.
В хода на следствието им предоставих и потърпевша, на която също и бяха свалени показания от разследващите органи.

Също така изисквах прокуратурата да ми отговори на следните два въпроса:

1.) Нарушени ли са конституционните и законовите права на гражданите, ако някой без тяхно знание ги заснеме и без тяхно разрешение публикува материалите (фотоси/видео) в порно уебсайтове ? И това престъпно деяние ли е или не?
и
2.) Отговорна ли е районна прокуратура – Варна, ако на нейна територия оперира престъпна група, която повече от 6 години заснема десетки а може би и стотици български момичета и жени, както и чуждестранни гостенки на страната ни без тяхно знание по българските обществени и нудистки плажове и без тяхно съгласие публикува материалите (фотоси/видео) в порнографски уебсайтове? (А както се вижда дори и някои от момичетата изглеждат на непълнолетни.) И какви действия трябва да се предприемат за да се спрат действията на тази престъпна група или становището е че това не засяга (не е в компетенциите и задълженията) на районна прокуратура- Варна?

Погледнато реално на Прокуратурата и оставяше само да прочете, осмисли и провери предоставената информация, след което да предприема необходимите мерки за спиране на престъпните действия на паразитите.

Но уви, прокурор Кирова прави всичко възможно случая просто да бъде прекратен.

За нейните неефективни и безотговорни действия сигнализирах и до Върховна Касационна Прокуратура на 24 юли 2014.

Те от своя страна обаче изпратиха сигнала за разглеждане до Окръжна Прокуратура – Варна (29 юли 2014).

И естествено нищо не беше направено и към датата на писане 17 септември 2014, почти 4 месеца след подаването на сигнала, групата от паразити продължава да си действа необезпокоявана от правораздавателните ни органи.

Продължаваха цяло лято да заснемат ‘материал’ по Българските плажове и да пълнят чекиджийските порно уеб сайтове с български момичета.

Defamed Girl 1 Defamed Girl 2 Defamed Girl 3 Defamed Girl 4


Последната гавра с човешкото достойнство на българските гражданки е публикацията на снимките на това момиче. Както описах по горе – то е с бански, но тия долнопробни паразити го представят абсолютно голо за доставяне на по-голямо удоволствие на чекиджии от цял свят.
Това момиче е в пълното си право да съди Прокуратурата за бездействие с власт. Ако Прокуратурата беше взела необходимите мерки след подаването на сигнала ми на 28 май 2014, снимките гаврещи се с нейното достойнство нямаше да бъдат публикувани в порно уебсайт на 9 август 2014 (два месеца и половина след това).

Целта ни е да открием това момиче и с нейна помощ да свалим компрометиращите и снимки от Интернет. А и по-възможност да възпрепятстваме паразитите в извършването на техните престъпни деяния.

Моля, който разпознае това момиче да го информира незабавно. Информирайте и нас. Нека тя влезе в контакт с нас ползвайки Формата ни за Контакти.

Гарантираме, че ще запазим анонимността на момичето (име, адрес и други). Личните и данни, ще бъдат предоставени единствено на правораздавателните органи (те са доказали своята безотговорност, но все пак са задължени да не разкриват личните данни на жертвите на престъпления)

За съжаление няма как да не публикуваме снимките на лицето на момичето, тъй като това е единствения начин тя да бъде открита и да се свалят снимките на паразитите от Интернет. А снимките на паразитите са грозна гавра с личността на това момиче.

Представете си, че това момиче си е било лятото у дома във ваканция на море, а сега е някъде студентка в Париж или Лондон. Как би се почуствала там ако стане обект на тормоз на състуденти или местни чикибойци?

Също така апелираме към всички –
АКО СТЕ ОТКРИЛИ СНИМКИ, ВАШИ ИЛИ НА ВАШИ БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ, ПРАВЕНИ ДОКАТО СТЕ ПЛАЖУВАЛИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПЛАЖОВЕ, ДА ЦИРКУЛИРАТ ИЗ ЧЕКИДЖИЙСКИТЕ ПОРНО УЕБ САЙТОВЕ, МОЛЯ ВЛЕЗТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С НАС, ползвайки Формата ни за Контакти. Има голям шанс тези снимки да са правени точно от тази престъпна група.

От това което съм видял докато разследвам този случай мога да кажа, че най-вероятно 90% от подобни фотоси правени в България са дело на точно тази престъпна група.
Но както изглежда спирането на дейността на тези престъпници не касае работещите в Прокуратурата.

То така или иначе трябва да се предявят съдебни искове за обезщетяване на морални щети към паразитите. Моля всички потърпевши да не преглъщат гаврата с техните конституционни права и лични свободи, а да се включат в действията, които ще сложат край на престъпните деяния на тази група паразити.

Не забравяйте да посетите и галерията 'Victims of the Parasites' ('Жертвите на Паразитите')
(Там ще имате възможност да разпознаете и идентифицирате и други жертви на Паразитите.)

Edited by user 29 November 2014 12:22:27(UTC)  | Reason: Not specified

AnthonyM Offline
#2 Posted : 22 September 2014 16:31:18(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
За да успеем да открием това момиче, а и проблемите представени тук да получат по-голяма гласност е необходимо информацията изложена в тази тема да достигне възможно повече хора.

За целта използвайте всички възможни начини за разпространение: лични разговори; емейли; публикуване в блогове, форуми и подобни; споделяне (share) във Facebook; а и всичко друго за което се сетите.

Как да споделим (share) тази тема във Facebook?

1.) За да споделяте във Facebook, първо би трябвало да сте логнат (влязъл) във Facebook.

2.) Кликнете на [ F ] Facebook бутона от лентата за ‘Социално Споделяне’ в дъното на тази уеб страница. (посочен с червено кръгче)

Facebook Share - Паразити по Българските Плажове


Всъщност вие можете да споделите тази тема ‘Паразити по Българските Плажове’ във всяка една от Мрежите за ‘Социално Споделяне’ – Twitter, LinkedIn, както и останалите предоставени в лентата.

3.) Би трябвало да ви се отвори подобен прозорец –

Facebook Share Box - Паразити по Българските Плажове


Кликнете в прозореца където е записано ‘Say something about this … ‘ ( мястото е посочено и с червена стрелка). Това ще ви даде възможност да опишете поставените проблеми с ваши думи. Или просто копирайте (Copy/Paste) следния текст там:

Quote:
Свърши работата на Прокуратурата, спри ПАРАЗИТИТЕ !!!

Моля, прочете цялата информация за престъпните деяния на ПАРАЗИТИТЕ и ако имате възможност се включете в действията целящи обезвреждането на тези престъпници.

В момента е изключително важно да бъде идентифицирано това момиче. То е директна жертва на ПАРАЗИТИТЕ, а и на нехайството на Прокуратурата.

АКО СТЕ ОТКРИЛИ СНИМКИ, ВАШИ ИЛИ НА ВАШИ БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ, ПРАВЕНИ ДОКАТО СТЕ ПЛАЖУВАЛИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПЛАЖОВЕ, ДА ЦИРКУЛИРАТ ИЗ ЧЕКИДЖИЙСКИТЕ ПОРНО УЕБ САЙТОВЕ, СЪЩО Е ВАЖНО ДА НИ ИНФОРМИРАТЕ.

Представяния проблем тук не се отнася само за нудистите, А ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ.
Тук става въпрос за грубо погазване на конституционните права и лични свободи на ВСИЧКИ гражданите.

А жертва на тези ПАРАЗИТИ, утре може да станете и вие (ако сте жена) или вашите сестри, майки, дъщери … просто защото сте/са отишли на плаж.

Моля, ако имате желание да помогнете този проблем да бъде разрешен - споделяйте (Share) тази информация!


4.) Можете да подберете по какъв начин да споделите дадената тема. А и какво пречи да го направите по всички възможни начини за да може информацията да достигне до възможно повече хора.
    Share on your Timeline
    Share on a friend’s Timeline
    Share in group
    Share on a Page you manage
    Send in a private message


5.) И когато сте готови просто натиснете бутона [Share link]

Ако се притеснявате, че ще трябва да споделяте тема от EuroNudist.eu, подобно споделяне ще се опитам да направя и в TopModel.bg. Споделяйте от там:
“Момичета, *** ВНИМАНИЕ *** ПАРАЗИТИ *** !!!”
http://topmodel.bg/topics/view/811

Успешно споделяне!!! Good

След което може да помолите и вашите приятели да направят същото или директно да споделят (share) вашите постове във Facebook.

Edited by user 26 September 2014 11:48:27(UTC)  | Reason: Not specified

AnthonyM Offline
#3 Posted : 24 September 2014 15:23:08(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
За да повишат печалбите си алчните ПАРАЗИТИ дори включват платени фото-модели, които най-често набират от нашите си български уеб портали направени да обслужват модната ни индустрия.

По какъв начин ПАРАЗИТИТЕ използват тези фото-модели и какъв е ефекта от това може да разберете от моето обръщение към тези фото-модели публикувано в тези модни уеб портали:

Quote:
Момичета, *** ВНИМАНИЕ *** ПАРАЗИТИ *** !!!

Момичета, искам да ви привлека вниманието върху едно гнусничко явление.

Има “фотографи” (в кавички), които под пред-текста че снимат художествена актова фотография, привличат фото модели и заснемат воайорска простащина за да подхранват чекид***ски уебсайтове като jackass.xxx, voyeurweb.com и подобни.

Какво правят ПАРАЗИТИТЕ:
1.) Или снимат някаква постановка имитирайки, че уж сте действителни нудистки (ефекта от такова представяне е описан по долу).

2.) Или използват модела и като модел и като камуфлаж за да заснемат и действителни нудисти без тяхно съгласие.

3.) Или директно заснемат действителни нудисти със скрити камери, грубо погазвайки тяхното лично пространство.

На пръв поглед вариант 1.) изглежда безобиден. В крайна сметка модела си е дал съгласието да бъде сниман в стил ‘КУХА ЛЕЙКА’, ничии други интереси не са нарушени директно и не се тълкува като престъпление като останалите два варианта.

Но какъв е отрицателния ефект от такива снимки:

- Привлича вниманието на чуждестранни ПАРАЗИТИ, а такива ИМА. За тях е просто една евтина екскурзия/почивчица да дойдат в България. Само че те не-познавайки моделите се концентрират върху снимането на истинските нудисти.

- С такива снимки само се подклажда и поддържа търсенето на такава ‘стока’. Няма значение че снимките са подправени. Чекид***ския Пазар само иска още и още. И покрай имитаторите горят и истинските нудисти. А те са на плажа за отмора, да се освободят от ежедневния стрес, а не да стават обект на чекид**ски страсти.

- Истинските чуждестранни нудисти, знаейки че България е страна на беззаконие, никога няма да идват тук. Знаете ли какво ще се случи с един паразит ако бъде хванат примерно в една Франция?!? От този ефект страда и туристическата ни индустрия.

- Виждайки такива снимки хората придобиват грешната представа, че това са нудистки снимки (а те не са … това е пошла воайорщина) и никога не биха искали да опитат това чудесно преживяване нудизма. Едва ли са много момичетата, които биха искали да изглеждат (дори и без да бъдат снимани) като ‘КУХИ ЛЕЙКИ’.

- А тези момичета, които вече знаят какво е истински нудизъм трябва да живеят в страх, че някой гнусен ПАРАЗИТ, може да ги заснеме и тях и те да цъфнат в някои долнопробен чекид***ски уебсайт.


А за 2.) и 3.) няма какво да описвам отрицателния ефект. Те са чисто и просто ПРЕСТЪПНИ. За такова нещо в страни като Франция И Великобритания, ПАРАЗИТИТЕ няма да могат да излязат от съдилищата.

За тези момичета, които вече снимат или въпреки всичко биха отишли да снимат с ПАРАЗИТИТЕ:

В нудизма има много красота, вие също сте много красиви. Защо трябва да позволявате на ПАРАЗИТИТЕ да опорочават тази красота по най-пошлия начин с тяхната вагинално-генетална фотография правейки ви да изглеждате като ‘КУХИ ЛЕЙКИ’ ?!?!

Добре, за пари и/или за удоволствие – няма значение защо го правите. Има толкова много класни софт-порно и еротични уебсайтове и списания. Снимайте ако искате и хард-порно – това е ваш избор.

Но въпроса е че дори и в хард-порнографията има някои ограничения, които трябва да се и в цивилизованите страни се спазват – не трябва да има насилие, принуда или вмешателство в личното пространство на обикновените хора.

А нашите ПАРАЗИТИ правят точно това и вие ще им спомагате.

Ами помислете за тези хора. Вие как бихте се чувствали ако отидете на снимки и накрая не ви платят. На тях не само, че не им плащат, но не ги и питат дали искат да бъдат снимани.

Вие сте фото модели и пак някои от вас се стараят колкото може голите ви снимки да не достигат лесно до близкото ви обкръжение.

Помислете как би се чувствало момиче, което има неприятности само защото си е позволило да плажува по най-естествения начин. Никой нищо не и плаща, а изпитва само проблеми и неприятни емоции само защото ПАРАЗИТИТЕ трябва да печелят от това. А те оттам ви и плащат и на вас …

Поне мъничко не си ли давате сметка, че ще спомагате за съществуването на тази долнопробна практика.

Представете си следната ситуация. Отидете на нудистки плаж с гаджето си … вие поне знаете че удоволствието е незаменимо. И някакъв безочлив ПАРАЗИТ ви нащрака и разпространи снимките в чекид**ските уебсайтове. След време, знаете, случва се вие се разделите с това момче и се ожените за друг. Щастливи, имате деца и един слънчев ден колегите на съпруга ви му пращат линк към снимките, които даже не знаете че съществуват.
Как мислите - как ще се чувствате тогава, какъв ще е ефекта върху щастливия ви до този момент семеен живот?!?!?
И защо? … защото някакъв кретен за свой кеф и за да прави пари ПАРАЗИТСТВА по нудистките плажове и вие де-факто му спомагате.

Така, ... ваш избор е дали ще решите да работите с ПАРАЗИТИТЕ. Едва ли някой ще ви подведе под наказателна отговорност за съучастничество (въпреки, че е такова), но най-малкото можете и вие да цъфнете в съда като свидетели за да потвърдите самоличността на ПАРАЗИТА с който сте снимали.

Момичета и не забравяйте около тая сган от ПАРАЗИТИ тепърва ще се вдига обществен шум. Ако преследвате някаква кариера в медийната индустрия, излагането ви като ‘КУХИ ЛЕЙКИ’ в чекид***ските уебсайтове няма да е най-доброто което може да ви се случи в професионалната ви реализация.
AnthonyM Offline
#4 Posted : 27 September 2014 19:57:54(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
Що е това - Прокурорска Порнография ?!?

В този пост ще опиша само един малък епизод от одисеята “Сигнал до Района Прокуратура – Варна, относно ‘Паразити по Българските Плажове’ ”

След моя сигнал до ‘Върховна Касационна Прокуратура’ относно неефективното разследване, връщането за разглеждане на този сигнал до ‘Окръжна Прокуратура – Варна’ и проявения интерес от някои медии, прокурор Кирова реши да демонстрира някакво отношение по поставения проблем.

За съжаление тази демонстрация беше жалко-трагична. След толкова загубено време – мое и на служители на полицията, Прокурор Кирова реши да ме кара да и разпечатвам 10 снимки от доказателствения материал, които аз считам че представляват порнография.

Явно, за оправдание на така дълго проявеното нехайство, прокурор Кирова си беше намислила да прекратява случая защото видите ли:
"Правата на тези стотици български гражданки не са нарушени, като са ги снимали без тяхно знание докато са плажували и без тяхно разрешение фото/видео материалите са публикувани в порно уебсайтове, защото на снимките/видеото няма полово сношение, което би могло да се тълкува като порнография".

“Полово сношение няма – Порнография Няма – Престъпление Няма – Случая е приключен.” – Убийствена логика на прокурор!!! Жива Прокурорска Порнография. Crazy

Ето моя отговор предоставен на прокурор Кирова като Допълнение 4 към основния сигнал на 4 септември 2014:

Quote:

Допълнение 4 към сигнал
с входяш номер XXXX/2014 от 28/05/2014
до Района Прокуратура град Варна.


4 септември 2014


Уважаема Госпожо Кирова,

Необяснима е за мене неспособността ви да разберете същината от поставения проблем в подадения от мен сигнал.

Още с първите редове на сигнала съм посочил:
“…
Искам да ви привлека вниманието върху действията на група хора, които действат противозаконно и анти-конституционно, като грубо погазват личните свободи и пространство на нищо неподозиращи граждани (български и чуждестранни). Най-малко двама души от години обикалят нудистките плажове и заснемат плажуващите със скрита камера и публикуват снимките и видеото в порнографски воайорски уебсайтове като voyeurweb.com.
…”

Както и в Допълнение 3 (от 21 юли 2014) към сигнала съм ви запитал директно:

1.) Нарушени ли са конституционните права на гражданите, ако някой без тяхно знание ги заснеме и без тяхно разрешение публикува материалите (фотоси/видео) в порно уебсайтове? И това престъпно деяние ли е или не?


и

2.) Отговорна ли е районна прокуратура – Варна, ако на нейна територия оперира престъпна група, която повече от 6 години заснема десетки а може би и стотици български момичета и жени, както и чуждестранни гостенки на страната ни без тяхно знание по българските обществени и нудистки плажове и без тяхно съгласие публикува материалите (фотоси/видео) в порнографски уебсайтове? (А както се вижда дори и някои от момичетата изглеждат на непълнолетни.)
И какви действия трябва да се предприемат за да се спрат действията на тази престъпна група или становището е че това не засяга (не е в компетенциите и задълженията) на районна прокуратура - Варна?


Пълно недоумение буди искането ви да ви посоча десетина фотоса от доказателствените материали, които аз определям като порнография. Не знам какво очаквате да видите за да го приемете като порнография и извършеното от паразитите като престъпление. Може би ако паразитите почнат да наемат цигани за да изнасилват чуждестранните ни гостенки във филмирани порно-актове най-после бихте реагирали. Въпреки че с такова нехайно и безотговорно отношение като вашето като прокурор аз няма да се учудя, ако един ден и това се случи.

Г-жо Прокурор, много ви моля разберете го – жертвите на паразитите не извършват порнографски актове. Напротив, те са обикновени плажуващи. Да и в много случаи те са просто красиви момичета … И г-жо Прокурор точно като такива те са поднасяни на чекиджии от цял свят да задоволяват долни страсти. Ще се опитам все пак по-долу да ви дам пример и в картинки, ако това ще ви помогне най-после да разберете за какво става въпрос.


Г-жо прокурор, ако обичате осъзнайте се – предмет на сигнала ми НЕ Е че паразитите са снимали порнографски филм по българските плажове, а че са заснемали “нищо неподозиращи граждани (български и чуждестранни)” без тяхното знание и са публикували фотоси/видео без тяхно позволение в порно уеб сайтове. А това е в грубо нарушение на конституционните права на гражданите посочени в в чл. 32 ал. 1 и 2 на Конституцията ни. Текстовете им би трябвало да ги знаете, както и това че след като сте прокурор сте отговорна да следите и за тяхното спазване.

И за да задоволя все пак вашето искане да видите порнография, ще ви покажа нещо далеч по-грозно от порнография. Г-жо Прокурор, порнография винаги е имало и ще има. Въпроса е в нея да няма принуда, изнасилвания, извращения и тя да се извършва с взаимното съгласие на всички участници порно артисти/артистки и прочие.

По грозното от порнографията е когато момичета, които никога не биха се съгласили да позират или да бъдат част от тая гнусна и пошла воьорщина са заснемани без тяхно знание и без тяхно разрешение снимките се разпространяват из интернет за радост на долни индивиди.

Това което се случва на тези момичета, спокойно може да се окачестви като морално изнасилване и това е проблема посочен в моя сигнал.

И обещаните по горе снимки от поредната гавра на ПАРАЗИТИТЕ с български гражданки.
[ тук прилагам снимка на момичето с което паразитите са се изгаврили ]

Това симпатично момиче просто си плажува като дори е с долнище на бански.
[ тук прилагам линк към оригиналните снимки във voyeurweb.com ]

Но какво правят паразитите, използвайки компютърни програми като Photoshop му ‘присаждат’ нови полови органи с цел повишаване на продаваемоста на гаврата си с достойнството на това момиче (разбирай увеличаване на удоволствието на чекиджиите). Ако нямате познания по компютърна манипулация на изображения изисквайте експертиза от съответните специалисти.

[ тук прилагам две снимки на момичето с което паразитите са се изгаврили и на които се вижда компютърната манипулация на фотосите ]

Г-жо Кирова, това момиче е пълното си право да ви съди вас лично за бездействие с власт. Ако вие бяхте направили необходимото след моя сигнал на 28 май 2014, това момиче никога нямаше да цъфне в порно уеб-сайтовете за радост на чекиджии от цял свят на 9 август 2014 (повече от два месеца след подаването на сигнала)

Г-жо прокурор, става въпрос за поруганото лично достойнство и вмешателство в личния живот на СТОТИЦИ български момичета и жени. Такива, които до тук са станали жертви на ПАРАЗИТИТЕ и такива които тепърва ще стават жертви поради вашата нехайност и безотговорност.

Г-жо Кирова, елементарно е. Ако обичате отговорете си на горепосочените въпроси 1. и 2.

А аз настоявам и за вашия писмен отговор на въпросите ми 1. и 2. . И след като го дадете в качеството си на действаш прокурор от Районна прокуратура - Варна този отговор ще се счита за официалното становище на Прокуратурата по въпроса. А от вашите действия или бездействия обществеността ще съди има ли законност у нас и правораздавателни органи които я гарантират или няма.
От вашия отговор и от вашите действия/бездействия ще зависи дали ПАРАЗИТИТЕ ще продължават да пълнят страниците на порно уеб сайтовете по света с нашите български момичета и жени и дали чекиджии от цял свят ще продължават да се гаврят с личното достойнство на нашите жени, майки, дъщери, сестри, …

Позволете ми още веднъж да изразя възмущението си от безотговорното ви отношение към проблема и да ви помоля да предадете този случай на ваш колега/колежка който има поне елементарно чувство за дълг пред гражданите на тази държава. Желателно е също така разбиранията му за порнография да не са от миналото хилядолетие от ерата без Интернет.

Апелирам към служителите на правораздавателните ни органи най-после да спрат тази гавра с наши български и чуждестранни граждани.С Уважение,

Xxxxxx XxxxxЕстествено към датата на писане 27/09/2014 аз все още не съм получил никакъв отговор от прокурор Кирова, която ще продължи да разтакава този случай вече 5 пети месец, без да се извършва някаква ефективна разследваща дейност. И тъй като никой не им търси отговорност Прокуратурата може да прави това с години.

А в това време цяло лято ПАРАЗИТИТЕ “ловуваха” по българските плажове и сега пълнят порно сайтовете с български момичета за радост на чекиджии от цял свят. Редовно, цялогодишно вече поне 6 години и както изглежда те ще продължават да го правят необезпокоявани от никого години напред. – Ето това се нарича Прокурорска Порнография.
AnthonyM Offline
#5 Posted : 11 October 2014 20:16:53(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
ПРОКУРАТУРАТА – безотговорна и безотчетна към обществото!

Същината на тази тема се свежда до два (2) много важни и обществено значими проблема -
Проблем Nо 1:
Престъпните деяния на група ПАРАЗИТИ, както са описани по горе в темата
и
Проблем Nо 2:
Безотговорното и нехайно отношение на правораздавателните ни органи (в частност Прокуратурата) по спирането на тази престъпна група и предотвратяването на подобен род престъпления.

И за съжаление тези проблеми не са изолиран случай.

Драстична проява на безотговорност беше проявена и в съвсем скорошния случай с блудството над 13-годишно момиче с аутизъм в София. Сринатата от болка майка на Ана-Мария, Радосвета Симеонова не получава адекватна реакция и помощ от институциите, а и се налага неистово да “изкрещи” в социалните мрежи:
Дъщеря ми помоли да не давам на "учителя" да я пипа
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=983597121666439&id=100000484820140

… Пуснахме жалба в VI РПУ София, до МОН, до ДАЗПД, до Районната Прокуратура.... и НИЩО. …

И този зов трябваше да резонира с гласа на хиляди майки и възмутени граждани в социалните мрежи, да бъде огласен от медиите за да бъде чут най-сетне от Прокуратурата.

Така ли трябва да бъде? Това нормално ли е?
НЕ! НЕ Е!

А ситуацията е и още далеч по-трагична. Ето в тази статия на Лилия Тентениева са описани и дъги примери за “вещата” работа на Прокуратурата -
Изгубени сме тотално, щом и за децата не ни пука” -
http://www.bnews.bg/article-118550

“… В проверката си за цяла седмица Софийската районна прокуратура не е стигнала до нищо конкретно - заради обществения интерес обаче е започнато досъдебно производство... “ - се казва за случая с Ана-Мария.

А в статията са описани още ред случаи на неефективна и безотговорно свършена работа от различни подразделения на прокуратурата. При това случаите са все с болни деца.

А как да се накара институция като Прокуратурата да си върши работата? …. Трудна работа!

С протести?

Нужно ли е, възможно ли е за всяко престъпление да се организират хиляди хора в протести за да се накара Прокуратурата да се размърда?

Протеста по случая отразен в статията на Биляна Богоева -
Детските очи не лъжат, вярвам на дете аутист!
http://www.bnews.bg/article-118696

“… Истинската причина за протеста е да накараме институциите да работят в подкрепа на нашите деца, каза майка ѝ (майката на Ана-Мария) Радосвета Симеонова на протеста. …”

Е, какъв ще е резултата от работата на така юнашки подбутнатата Прокуратура в този случай скоро ще видим.

Но така ли трябва да бъде? - За да предизвикаш реакция на Прокуратурата при извършване на дадено престъпление, да ти е необходимо да събереш хиляди съпричастни люде в социалните мрежи, да организираш протести само и само за да накараш техни величества Прокурорите да си изпълняват служебните задължения.

+ + + + +

Какво е общото на проблемите разглеждани в тази тема със скандалния случай с детето аутист?

Никой не е в състояние да опише болката и страданието в детската душичка на поруганото дете или това на неговата майка и татко.
И едва ли това може да се сравни с каквото и да е било.
Но и в двата случая става въпрос за
Проблем Nо 1:
Престъпление на долнопробни индивиди със сексуални подбуди.
и
Проблем Nо 2:
Безотговорна и безотчетна към обществото Прокуратура.
AnthonyM Offline
#6 Posted : 11 October 2014 20:30:46(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
А възможно ли е Полицията / Прокуратурата да работят по друг начин?

Как го правят в цивилизованите страни ли?

- При подаване на сигнал за педофилия във Великобритания

Ами в случай на подаване на сигнал за сексуален тормоз над дете до полиция/прокуратура, веднага се предизвиква една полицейска кола да кацне пред въпросното училище и набедения учител да си вземе принудителен отпуск, без всякакъв достъп до децата и училището докато не завърши разследването.

Teacher arrested at Bolton school over allegations he had relationship with pupil
http://www.mancunianmatters.co.uk/content/060669270-teacher-arrested-bolton-school-over-allegations-he-had-relationship-pupil
(Болтън е градче недалеч от Манчестер, Великобритания)

Във въпросната статия от 6 юни 2014 е описано как сигнала е подаден на 3 юни 2014. И въпреки че не е указано кога е арестуван, презумпцията е че това е станало веднага. Просто статията е излязла “от печат” 3 дена по-късно, вече след свършена работа на полицията и задвижено разследване.


- При хващане на ПАРАЗИТ във Франция

Откъса, който ще ви покажа е от предаване излъчено по Френска телевизия и отразяващо работата на правозащитните органи по опазване на обществения ред във курорта Кап Даг, известен още с наличието на голям нудистки комплекс в него. (Самия материал е качен в интернет на 3 части през 2005 година, което означава че е сниман преди това).

Аз не разбирам френски, но чичко Google ми преведе заглавието на предаването
“Le Droit de savoir - Enquête sur les nuits chaudes de la BAC au Cap d’Agde”
на български като
“На правото да знам - проучване на топлите нощи на ЕБК в Cap d'Agde”

В предаването се говори за проблемите, които има курортния град с различни немирници, проституция, паразити и подобни.

Който иска да си свали и трите части и да го гледа целия.

Част 1 | Част 2 | Част 3

Фрагмента които искам да ви покажа е във Втората Част (2) и започва някъде след 13-тата минута на тази част.

Parasite CDA 01 Parasite CDA 02


Германски ПАРАЗИТ е хванат да снима със скрита камера от френската полиция.

И хъка-мъка няма … На полицейския микробус както си е по хавлийка и хайде на съд – бързо производство. Като забележете той е хванат само да снима. Той дори не е качвал материалите по порно уебсайтове.

А тука прокурор Кирова мъдрува какво да прави с нашите ПАРАЗИТИ вече пети (5) месец. Crazy

Ами така е:
Хората ще имат нормални държави, ще имат нормален обществен ред, ще развиват туризъм, а ние ще развъждаме ПАРАЗИТИ по плажовете и търтеи в правораздавателните ни органи.

Edited by user 07 January 2015 22:21:23(UTC)  | Reason: Not specified

AnthonyM Offline
#7 Posted : 03 January 2015 16:49:02(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
Навсякъде в цивилизования свят Полицията / Прокуратурата работят по друг начин.

Не е само във Франция или Великобритания. В далечна Австралия за подобно криминално деяние наказанието е или AU$10000 или две (2) години затвор.

Quote:
Nudists chase down naked man with camera hidden in esky on Maslin Beach, South Australia
http://www.abc.net.au/news/2014-12-31/nudists-chase-down-covert-camera-man-at-maslin-beach/5994026

"... Police warned members of the public to remain aware of their surroundings and continue to report any suspicious behaviour.

They said penalties for indecent filming could include a $10,000 fine or two years imprisonment.

Penalties are much higher for incidents involving children, including up to 12 years jail for aggravated offences. ..."А наказанията за подобни деяния касаещи деца са осезаемо по-високи, включващи до 12 години затвор за по тежки престъпления.

Аз се чудя за нашите паразити - пучи въшки от Варненската Група Паразити, колко биха отнесли за многогодишното си паразитстване по плажовете и многобройните си жертви, ако ги бяха сгащили в цивилизована държава.

Но в цивилизования свят имат закони и правораздавателни органи, които служат на обществото. А ние като храним некадърни и подкупни Прокурори, ще трябва да търпим и паразитщината на пучите въшки с апарати.
AnthonyM Offline
#8 Posted : 07 January 2015 22:30:54(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
За тези които си мислят, че Паразитите (Пучите Въшки) "лазят" само по нудисти нека прочетат този пост, а и следващия.

Никой не е застрахован или защитен от наглите долнопробни паразити. Винаги ще намерят начин да те изненадат до къде може да се срине извратеното им съзнание.

Погледнете това:
We can see underware

Underware for brainless wankers


"... we can see a part of her underware ..."

Преведено "... ние можем да видим част от нейното бельо ..." ...
Представяте ли си какъв кеф за чекиджиите. Успели да видят част от бельото на момичето.

Hurrah ... И това е достатъчно да се хванат за пишките ... показали им част от бельото на красиво момиче.

И естествено някакво Johnny не се сдържа да изрази възхищението си (а и най-вероятно не се е сдържал и да свърши нещо друго):
Crazy Johnny

" ... good lord. the first 4 pics are incredibly hot. am I the crazy one? ..."
("... добри боже. първите 4 картинки са невероятно горещи [Б.Р. - секси]. аз ли подлудявам? [Б.Р. - Явно у човека все пак се пораждат съмнения дали е нормален] ...")

И все пак за да има серията му от снимки висок рейтинг и да се хареса повече, нашия паразит не пропуска да покаже "ПОХОТЛИВО ПОЛОВИТЕ ОРГАНИ" и на нищо неподозираща плажуваща в следващите 6 снимки.

Victim of the Parasites


Нашите Пучи Въшки са станали майстори в заравянето в пясъка, следенето и правенето на снимки в серии докато хванат жертвите си докато стават, преместват, навеждат "в крачка" за да могат да заснемат и "ПОХОТЛИВО ПОКАЖАТ ПОЛОВИТЕ ИМ ОРГАНИ".

Тези Паразити не се свенят да покажат жертвите си във възможно най-грозни пози, с единствена цел да се демонстрират половите органи на нищо неподозиращи плажуващи.

Ugly Pose


А това по дефиниция е престъпление съгласно Наказателния Кодекс на Република България:
Quote:
“...
Чл. 159. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 62 от 1997 г., бр. 92 от 2002 г.)
(1) (Изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който създава, излага, представя, излъчва, предлага, продава, дава под наем или по друг начин разпространява порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до една година и глоба от хиляда до три хиляди лева.

(2) (Нова - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който разпространява чрез интернет порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до две години и глоба от хиляда до три хиляди лева.

Чл. 93. т. 28
28. (Нова - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) "Порнографски материал" е неприличен, неприемлив или несъвместим с обществения морал материал, който изобразява открито сексуално поведение. За такова се приема поведение, което изразява реални или симулирани полови сношения между лица от същия или различен пол, содомия, мастурбация, сексуален садизъм или мазохизъм, или похотливо показване на половите органи на лице.
...”


Тук разбира се не само, че се извършва престъпление като се заснемат женски полови органи и се "ПОКАЗВАТ ПОХОТЛИВО" в интернет порно уебсайтове, но още по-лошото е че това става без знанието и съгласието на жертвите на паразитите. Това е грубо показване на личните права и свободи на гражданите.

В по-горните постове ви показахме как действат правозащитните органи в цивилизованите държави в такива случаи.

Какво правят правозащитните органи в България ли? ...
ТЕ НЕ ПРАВЯТ НИЩО ЗА ДА ЗАЩИТЯТ ГРАЖДАНИТЕ И ЗАКОНИТЕ.
До момента на писане на този пост (повече от седем месеца от както съм подал сигнала си за тези престъпления), Прокуратурата демонстрира пълна НЕКАДЪРНОСТ и НЕСПОСОБНОСТ да реагира адекватно на тези престъпни деяния.

И така утре можете да бъдете вие или вашите дъщеря, гадже, сестра, ... заснети скришом и предоставени на "Johnny" да си чеше пишката радвайки ви се.

И това благодарение и на безотговорността и безотчетността на работещите в Прокуратурата.

Edited by user 18 June 2015 09:39:36(UTC)  | Reason: Not specified

AnthonyM Offline
#9 Posted : 11 January 2015 19:55:27(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
Паразитите "присаждат" полови органи на момичета с бански и ги пускат 'голи' в порно уебсайтове.

Момичета, ако си мислите че като сте с бикини на плажа това ще ви спаси от ПАРАЗИТИТЕ, много се лъжете.

Тия гадни твари нямат скрупули. Смисъла на тяхното съществуване е "ПОХОТЛИВОТО ПОКАЗВАНЕ НА ЖЕНСКИ ПОЛОВИ ОРГАНИ". И щом те не се виждат и не могат да ги покажат директно, Паразитите използват компютърни програми за обработка на изображения (e.g. Photoshop) за да "присадят" нови полови органи върху бикините на жертвите си.

Това деяние е не само, както вече посочихме в предишния пост престъпление по силата на Член 159 от Наказателния Кодекс ("ПОХОТЛИВОТО ПОКАЗВАНЕ НА ПОЛОВИ ОРГАНИ" макар и чужди и 'присадени'), но и неописуема гавра с личното достойнство и правата на тези момичета, които би трябвало да са защитени от закона.

И каква мислите е реакцията на Българската Прокуратура по случая?
АБСОЛЮТНО НИКАКВА. НАПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ НА ФАКТИТЕ И АБСОЛЮТНО НИКАКВА РЕАКЦИЯ.

Да онагледим все пак за какво става въпрос. За съжаление не можем да ви покажем всичко, но на Прокуратурата и са предоставени оригиналните снимки и те могат да направят необходимата техническа експертиза.
А вие ще ни извинете, че сме използвали 'пучата въшка' като цензура, но да припомним че похотливото показване на полови органи е криминално престъпление.

И така ... в една публикувана серия от снимки от паразитите в порно уебсайт, виждаме че на едната снимка момичето си е с бикини.
Момиче с бикини


Какво става на следващите снимки?
По всичко изглежда, че момичето изобщо не си е сваляло бикините, но нашите Пучи Въшки са се постарали да му "присадят" нови полови органи така, че то да изглежда абсолютно голо за радост на ПОХОТЛИВАТА си публика в ПОРНО уебсайта.

По принцип тия гнусни твари ПАРАЗИТИТЕ са доста калпави в обработването на компютърни изображения, но за премрежените от ПОХОТ очички на малоумни чекиджии от порно уебсайтовете, това няма голямо значение. Те не могат да видят разликата, дръгнат си чушките и гласуват за нашите Пучи Въшки на които им се плаща да пълнят ПОРНО УЕБСАЙТОВЕТЕ с невинни момичета.

ГНУСОТИЯ, ВЪЗМОЖНА САМО ЗАЩОТО ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИТЕ НИ ОРГАНИ В БЪЛГАРИЯ СА НЕКАДЪРНИ И КОРУМПИРАНИ.

Вижте следната снимка:
Вдлъбнатина от банските

Със стрелката А съм обозначил къде се вижда вдлъбнатината създадена от банските на момичето.
Със стрелката B съм указал място където ясно се виждат неестествените тонове на клонираната текстура и неестествени новосъздадени контури. Калпава работа на Пучи Въшки, но за малоумни чекииджии е перфектна.

ЛОШОТО Е ЧЕ ДОРИ И КАЛПАВА, МАНИПУЛАЦИЯТА Е ТРУДНО ЗАБЕЛЕЖИМА ОТ ХОРА, КОИТО НЕ РАЗБИРАТ И НЕ ОЧАКВАТ ТАКАВА МАНИПУЛАЦИЯ. И РЕЗУЛТАТА Е ГАВРА С ИМИДЖА НА ТОВА МОМИЧЕ, КОЯТО СЕ РАЗНАСЯ ПО ПОРНО УЕБСАЙТОВЕТЕ ИЗ ЦЯЛ СВЯТ.

А на тази снимка се виждат направо банските. -
Банските са видими

Погледнете къде сочи стрелката С и си представете какво са показали паразитите под картинката цензор. Неестествено, нали?

Тук още една картинка с неестествени светлини и сенки -
Неестествени сенки

Обърнете внимание на сенките на истинските атрибути на момичето - на бедрото на десния крак (обозначено със стрелката Е), сенките на пръстите на левия крак, а и на коляното. Явно се вижда че посоката на слънчевата светлина е както е показана с картинката (E - Sun Light Direction)

А сега вижте сянката на 'ново-присадения' полов орган показана със стрелка D. Там светлината явно идва от посоката обозначена с картинката (D - Sun Light Direction).

Снимките до тук бяха от една серия на едно момиче.

И за да не си помислите, че това е единичен случай, да ви покажем и поне още една снимка, на съвсем друго момиче. -
Друго момиче

То си е свалило горнището на банските, но бикините са си на нея. Това обаче изобщо не се е харесало на паразитите. И те отново с помощта на Photoshop са присадили нови полови органи на потърпевшата. Обаче паразитска работа - калпава работа, пропуснали са да зачистят вързалките на долнището на банските (F), което се вижда че е в комплект с горнището (G).

О-о-о. И да не пропусна да добавя, че последната снимка е правена на централен плаж във Варна, а не в някое диво заливче.

Няма безопасно място от тия гадини. С благословията на Българска Прокуратура тези Пучи Въшки са навсякъде.

Разбира се имаме и още примери на 'оперативна намеса в анатомията' на жертвите от паразитите.

Е, всеки нормален човек би се възмутил и очаквал това да се счита за престъпление срещу личността на тези момичета и то наистина е такова. Навсякъде в цивилизования свят подобно престъпление няма да остане ненаказано.

Но не и в България!
НЕКАДЪРНИ и КОРУМПИРАНИ служители на правораздавателните ни органи правят възможно съществуването на това гнусно явление в държавата ни.

НЕОБХОДИМО Е НИКОЙ ДА ИМ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА!

Edited by user 12 January 2015 14:49:04(UTC)  | Reason: Not specified

AnthonyM Offline
#10 Posted : 11 January 2015 20:23:07(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
Мисля споменахме, че навсякъде в цивилизования свят Полицията / Прокуратурата работят по друг начин.

Дадохме примери с Франция, Великобритания, Австралия.
Ето и още един пример от Испания.

Навсякъде в цивилизования свят Паразитите (Пучите Въшки) са преследвани от правораздавателните органи, които се грижат за защита на законите и своите съграждани.

Но не и в България!

В нашите правораздавателни органи цари НЕКАДЪРИЕ и КОРУПЦИЯ, което прави възможно процъфтяването на такова гнусно явление като ПАРАЗИТИЗМА в страната ни.

Quote:
Man arrested for filming nude sunbathers with a hidden camera

By Kat Mayhew (Reporter), Published: August 8, 2013 at 12:33 pm • Last Edited: August 8, 2013 at 1:27 pm
Andalucia, Malaga
http://www.theolivepress.es/spain-news/2013/08/08/man-arrested-for-filming-nude-sunbathers-with-a-hidden-camera/

A MAN has been arrested for filming nude women at a Benalmadena beach with a camera hidden in his sunglasses.

Last Friday at 5:40 pm, local police received a call from a concerned beachgoer that a man was recording sun-bathing women at the Benalnatura nude beach.

Reportedly, he was wearing strange-looking sunglasses, and never stopped manipulating them.

Upon later inspection of the glasses, it was revealed that they had false lenses and a mini-video camera in the centre of the frame.

The individual in question was Spanish and 48 years old.

He explained to police that he was on vacation and was staying in a nearby hostel.

Also in his possession was a bag that contained a video camera, a camera, a flash drive and dozens of memory cards with more footage of nude women.

Police arrested him on the beach, charging him with invading the privacy of others.

It comes after Malaga police arrested a Chinese man on Misericordia Beach for taking more than 2,000 pictures of women and minors at the end of July.

Edited by user 12 January 2015 14:53:40(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Guest (4)
2 Pages12>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.