Forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

2 Pages<12
AnthonyM Offline
#11 Posted : 27 May 2016 16:13:16(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
Така се процедира с Пучите Въшки в цивилизованите държави


Ето така се процедира с Пучите Въшки в цивилизованите държави . (Прясно, прясно от днес 27 Май 2016)

А ние българите пак сме се прославили с простотия. О-о-о Културо, О-о-о Закони, къде сте в тая държава?!? Българче пуснали го да лети до цивилизована държава и то се оцапало до ушите. То си мисли, че като в България всичко е позволено за простаци.

Е госпожо прокурор Милена Кирова … ето така се процедира с Пучите Въшки. Сега ще си го осъдят набързичко, без да се хабят държавни ресурси. И то някакъв жалък чикибоец къде снимал някое гадже за собствено удоволствие. Направо си пише присъдата ще бъде произнесена на 16 Юни 2016.

А тук безотговорната ни прокуратура вече 3-та година прикрива престъпници гаврили се със стотици момичета. И то заснемащи директно порнография, което е криминално престъпление.


Bulgarian IT worker, 33, is banned from Oxford Street after hiding his smartphone in a bag to film up girls' skirts in Topshop
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3612547/Bulgarian-worker-33-banned-Oxford-Street.html

IT worker banned from Oxford Street for filming up women's skirts on smartphone
http://www.standard.co.uk/news/crime/it-worker-banned-from-oxford-street-for-filming-up-womens-skirts-on-smartphone-a3257976.html


Българин хванат да воайорства с мобилния си телефон със забрана да посещава Oxford Street
http://www.radiobg.co.uk/2016/05/27/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D0%BC%D0%BE%D0%B1/

Quote:
“…
Българин хванат да воайорства с мобилния си телефон със забрана да посещава Oxford Street
…..
Наложена му е забрана да посещава Оксфорд Стрийт преди окончателната присъда на 16 юни.
…”

AnthonyM Offline
#12 Posted : 30 April 2017 19:19:01(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
За да се шири Порнографията на Пучите Въшки с Камери, Престъпността, Корупцията в България основната причина е в некадърната ни, безотчетна към обществото и корумпирана Прокуратура.


Раздираната ни от корупция и престъпност държава е стигнала дъното и е обявена за най-бедна в Европа.

България най-бедна държава в Европа.


Тук особено интересен е факта, че държавата е и с най-висока степен на корупция в Европейския Съюз.

‘България - най-корумпирана в ЕС и се влошава’
https://vesti.bg//bulgaria/bylgariia-naj-korumpirana-v-es-i-se-vloshava-6064577
‘Transparency International’
https://www.transparency.org/news/feature/corruption_perceptions_index_2016#table

но е и с най-голям брой прокурори на глава от населението.

България с най-голям брой прокурори на глава от населението


България с най-голям брой прокурори на глава от населението

Quote:
‘България е на първо място в ЕС по брой на прокурори на глава от населението’
tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/112232 - В момента текста на статията е архивиран на следния адрес - http://www.tvevropa.com/2015/11/arc112232/
"… На първо място недостатъчната прозрачност на прокуратурата ни кара да се чудим наистина основната причина каква е, но най-вече бихме казали неефективност. Когато не се прилагат нормални процеси на работа в прокуратурата, когато не се използват нови технологии, когато назначаването на прокурори е по неясни правила и непрозрачно е съвсем нормално да имаме по-голям брой прокурори на глава от населението. …"

Очевадно е, че правораздавателната/съдебната ни система плаче за дълбоки и щателни промени на всички нива … законодателство, структура, контрол, персонал ….

И все някога и отнякъде трябва да се започне.

Едно от изключително важните мероприятия е от правораздавателната ни система да бъдат изхвърлени НЕСПОСОБНИТЕ ДА РАБОТЯТ ПРОКУРОРИ, ТЕЗИ КОИТО НЕ СЛУЖАТ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ИНТЕРЕСИ И ОСОБЕНО ТАКИВА КОИТО СА КОРУМПИРАНИ.

Един крещящ пример за такъв прокурор е МИЛЕНА КИРОВА от Районна Прокуратура Варна.


В съвременната история на България като най-масов протест против корупцията и неспособността на политическата ни каста да управлява можем да посочим събитията през 2013 година. И като символ на тези протести винаги ще се помни самозапалването на Пламен Горанов.

Flame (Пламен) — short film about Plamen Goranov

20.02.2013 – (20.10.1976 - 03.03.2013)


Ирония на съдбата е, че въпросната прокурорка Милена Кирова е назначена за наблюдаващ прокурор по делото свързано със самозапалването на Пламен Горанов и тя е тази взела участие в затлачването на това дело.

Quote:
‘Разследването за смъртта на Пламен Горанов бе скрито от прокуратурата’
http://www.lawsbg.com/the-news/1391-2013-08-01-11-01-22.html
01 Август 2013
“… Резултатите от разследването на причините, довели до смъртта на Пламен Горанов, бяха скрити от Варненската районна прокуратура.
Предвиденото за 30-ти юли оповестяване беше отложено за „неопределено време” без конкретна аргументация за това. Така очертаната ситуация за пореден път подхрани съмнения доколко се води съвестно разследване на случилото се … … Милена Кирова, която е наблюдаващ прокурор по делото, обяви … че именно на 30-ти юли ще бъде направено специално изявление по случая. На посочената дата говорителят на институцията Десислава Йотова изненадващо съобщи, че обещаното изявление се отлага и то без да представи мотиви за взетото решение. ….
… На 20-ти март наблюдаващият прокурор Милена Кирова поиска делото да мине под специален надзор и ходът на делото трябваше да бъде наблюдаван от Върховната касационна прокуратура и Окръжната прокуратура - Варна. Към подобна стъпка се прибягва само при тежки дела от висок обществен интерес…. “


Не знам за вас но на мен ми е трудно да приема, че ‘тежки дела от висок обществен интерес’ трябва да се крият от обществото ни, чийто интереси явно са дълбоко засегнати. Не би ли трябвало да е точно обратното. Такива дела да бъдат широко отразявани в медиите и да са под директното внимание на обществото ни. Ами най-малкото, което обществото ни дължи на българския Ян Палах е да знаем ИСТИНАТА за неговата смърт.

Е, … след много-месечно протакане Прокуратурата ‘приключва’ работата си.
‘Прокуратурата: ‘Случаят „Пламен Горанов” е напълно изяснен’
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1162428
22 октомври 2013

Няма да коментирам изясняването на действителните факти (защото аз нямам достъп до доказателствените материали), но това което прави впечатление са внушенията, които прокурорките правят, обсаждайки най-вече мотивите на Пламен Горанов и ситуацията, която довежда до самозапалването му.

Нека да не забравяме, че "...делото е за подбудителство към самоубийство срещу неизвестен извършител."

Прокурорките въпреки, че отдават дължимото на Пламен за това, че е бил интелигентен, буден, позитивен и креативен човек, който е имал активна гражданска позиция, се опитват да обяснят деянията му с личните проблеми на Пламен и по специално с неговия баща.

Quote:
“… Чрез несъзнавания защитен механизъм на пренасяне /изнасяне/ е прехвърлил протеста и агресията си от бащата като авторитет към друг авторитет - кмета на гр. Варна - Кирил Йорданов. Тази поляризация в насочеността /екстравертен в социума и интровертен по отношение на личния си живот/ също е доказателство за своеобразие на личността и за вътрешен дискомфорт и преживяване на психична травма. …”


Една чиста проба умишлена манипулация на истината от страна на ‘гениалните’ ни прокурорки.

Пълна измишльотина … Как става това прехвърляне на протеста и агресията от баща му към другия авторитет, пък било то и неосъзнато?!?! …
Такава трактовка няма никаква фактологическа обоснованост и е подигравка/гавра с идеалите, целите и действията на Пламен Горанов.
(Жалко е, че някой не се намери да поиска сметка на прокурорките за тази гавра. Нито от някоя организация, нито някой представител на доказалата своята сервилност българска журналистика)

Чувството за протест (агресията може да е пропуснем, като понятие напълно неадекватно за охарактеризиране на действията на Пламен) е ПРЕДИЗВИКАНО единствено от виновниците за масовите протести, като един от тях е споменатия ‘авторитет’ - Кирил Йорданов.

Тези виновници са ИСТИНСКИТЕ ПОДБУДИТЕЛИ КЪМ САМОУБИЙСТВО, но естествено за нашите прокурорки те са неизвестни
"... подбудителство към самоубийство срещу неизвестен извършител."

ПОДБУДИТЕЛ КЪМ САМОУБИЙСТВО е целокупната ни управленска каста. Това включая и органите на правораздаване. Това включая и Прокуратурата.

Алчността за пари и материални облаги на това съсловие, тяхната некадърност и безотговорност ПОДБУДИХА хиляди хора да излязат на улицата за да протестират.

Те са виновни и за самоубийството на Пламен Горанов.

ТОВА СА УБИЙЦИТЕ НА ПЛАМЕН, а и на много други като него.

Пламен Горанов не е единствения.

Траян Маречков първи се самозапалва на една от главните улици във Велико Търново.


На 18 февруари 2013 г. 26 годишният Траян Маречков първи се самозапалва на една от главните улици във Велико Търново оставяйки предсмъртно писмо с думите „Давам живота си за народа, семейството и България с надеждата, че политиката и правителството ще подобрят стандарта на народа“.
След Пламен Горанов, на 26 февруари 2013 г. в Раднево се самозапалва 53-годишния Венцислав Василев, а на 13 март 51 годишен мъж се запалва пред президенството.

Разбира се скрити зад колективната отговорност едва ли никой от тези престъпни елементи ще бъде съден по
Quote:
Чл. 127. (3) Който чрез жестоко отнасяне или системно унизяване на достойнството на лице, намиращо се в материална или друга зависимост от него, го доведе до самоубийство или до опит за самоубийство, като е допущал това, се наказва с лишаване от свобода от две до осем години.


Действителни присъди по тези случаи могат и да не бъдат присъдени, но престъпниците трябва да бъдат посочени. А те ще получат наказанията си за други конкретни престъпления.

Тук вече спомената прокурор Милена Кирова от районна прокуратура – Варна, ще трябва да отговоря за престъпления по служба. Същата вече почти три (3) години прикрива група престъпници – Варненската Група Паразити. А това е престъпление по смисъла на Чл. 288 от Наказателния Кодекс.

Quote:
Чл. 288. (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) Орган на властта, който пропусне да изпълни своевременно длъжностите, които му налага службата относно наказателно преследване, или по друг начин осуети такова преследване с цел да избави другиго от наказание, което му се следва по закон, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години и с лишаване от правото по чл. 37, ал. 1, точка 6.


В голяма степен престъпленията на Варненската Група Паразити (ВГП) са описани в
Паразити по Българските Плажове
Паразити на Плажа
Повече за престъпниците в ‘Зала на Срама
А жертвите им можете да видите в ‘Жертви на Паразитите

Разбира се в публично изнесената информация не са упоменати ред факти, които обаче са предоставени на Прокуратурата.

Въпреки, че бях предоставил обилен доказателствен материал и посочил множество свидетели Прокурор Милена Кирова направи опит да прекрати всякакво разследване по случая, което беше действие с цел “осуетяване на наказателно преследване с цел да избави престъпниците от наказание.”
За нейно и за престъпниците съжаление след сигнал до Върховна Касационна Прокуратура следствието беше подновено.

Но това не беше достатъчно да накара прокурор Милена Кирова да изпълнява съвестно служебните си задължения.
Тя в продължение на вече почти ТРИ ГОДИНИ прави всичко възможно
да ЗАБАВИ подвеждането на престъпниците под отговорност,
да ОМАЛОВАЖИ мащабите на извършените престъпления,
да ПРИКРИЕ факти и
да НАПРАВИ НЕВЪЗМОЖНО или да ЗАТРУДНИ МАКСИМАЛНО завеждането на граждански искове от жертвите на престъпниците.

Много скоро (след вече почти тригодишно затлачване) Районна Прокуратура – Варна ще трябва да се произнесе по случая.

От изготвеното обвинение ще се види окончателно какво е извършено от прокурор Милена Кирова.
Скоро ще бъдем свидетели и по какъв начин този случай ще бъде разгледан от българския Съд.

Надявам се, че след като се вижда че не съм оставил този случай вече три години (след няколкократните ми обжалвания до Върховна Касационна Прокуратура и многобройните ми посещения на деловодството на Районна Прокуратура и ОДМВР - Варна) ще трябва да ми се повярва че аз няма да оставя виновниците ненаказани.

Ще очакваме с нетърпение резултата от наказателния процес срещу Пучите Въшки с Камери.

И ако обвинението в лицето на прокурор Милена Кирова и съда не направят необходимото, е добре да се знае че този случай няма да бъде приключен с някакво цирково изпълнение в съдебна зала или още по-лошо извън нея.

Ще се търси отговорност на работещите в следствието, прокуратурата в лицето на прокурор Милена Кирова и съдебния състав.

Ако бяхме една нормална държава дори и в момента има достатъчно основание прокурор Милена Кирова да бъде освободена от длъжност и да получи ако не криминално, най-малкото дисциплинарно наказание.

Единствено което мога да обещая на прокурор Милена Кирова е, че смятам да работя България да бъде нормална държава.
Надявам се и да не съм единствения с такова желание.
Възмездието за престъпниците, включително и тези облечени във власт зависи от всички нас.

Edited by user 21 January 2018 17:07:35(UTC)  | Reason: Not specified

AnthonyM Offline
#13 Posted : 05 May 2017 21:32:14(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
И така … под пряката закрила на престъпното поведение на родната Прокуратурата,
Пучите Въшки с Камери се множат ….
… естествено като въшки.


На 17 август 2016 лицето Мартин Колев Дочев

Пучата Въшка – Мартин Дочев


използвайки ‘шпионски часовник със скрита камера’ (spy watch)

Шпионския Часовник на Мартин Дочев


е заловен да заснема нищо неподозиращи нудисти (най-вече жени и деца) на известен и регулиран нудистки плаж.

Плажуващите са отнели въпросния шпионски часовник и е заведен сигнал в Района Прокуратура – Варна.

От приложения доказателствен материал ясно се вижда, че лицето Мартин Дочев е заснемал предимно жени и деца от чисто похотливи подбуди.

Истина е, че Мартин Дочев е използвал не-качествена реплика (китайско производство) на истински SpyWatch и той като фотограф е абсолютно некадърен в използването на шпионската камера, но по важното е че въпреки това от заснетия материал може да се извлече порядъчно количество сносни кадри за ПОРНОГРАФСКИТЕ уеб сайтове, като някои от тях са дори с ПЕДОФИЛСКИ характер.

Но нека да ви поясня и кой е лицето Мартин Дочев.
Някакъв порно маниак, който на всичкото отгоре и се вживява на фотомодел естествено с единствена цел да се докопа по някакъв начин до ‘голи мацки’.

Тоя "красавец" си е направил регистрация и в двата уеб портала за фотомодели в България.
http://www.topmodel.bg/model_m
http://modelbg.com/model_m/

Разбира се неговите участия не са в сферата на художествената фотография, а просто възможност за ПОРНОГРАФСКИ изяви. Най-плодотворното му сътрудничество е с лицето Светлозар Митев [mirek] от Русе.
http://www.topmodel.bg/mirek

А кой е Светлозар Митев (Mirek)?
Той е индивид от приятелската мрежа на Николай Георгиев.
(Николай Георгиев - най-изявената ‘Пуча Въшка с Камера’, чийто дейност е описана в тази тема. И добре е да се прочетат и линковете от нея.)
http://www.topmodel.bg/nikdimini

Мартин Дочев - Светлозар Митев - Николай Георгиев – отбор Пучи Въшки


Мирек е и индивида развил порнографските таланти на ‘Прима Кухата Лейка’ на Варненската Група Паразити – Вероника Иванова (Мая Христова).

Прима Кухата Лейка на Варненската Група Паразити – Вероника Иванова (Мая Христова)


Е какво може да се роди от това ‘сътрудничество’ (Мартин Дочев - Светлозар Митев) можете да се досетите сами – чиста проба ПОРНОГРАФИЯ.

Мартин Дочев – Порно Актьор


С тези и подобни снимки се пълнят световните ПОРНО уеб сайтове.

И естествено тези кадри нямат нищо общо с художествената актова фотография.
Тези снимки са чиста проба ПОРНОГРАФИЯ.

А производството и разпространението на ПОРНОГРАФИЯ попада под ударите на закона.
Тук визирам Член 159 от Наказателния Кодекс.

От изложеното се вижда, че лицето Мартин Дочев дейно взема участие в производството на ПОРНОГРАФСКИ МАТЕРИАЛИ. И като ПОРНО актьор с помощта на Светлозар Митев, и като физически изпълнител по заснемането на ПОРНОГРАФСКИ МАТЕРИАЛИ с помощта на скрита камера.

Въпреки, че следния текст от Конституцията на Република България е напълно безсмислен според тълкуването на районен прокурор Милена Кирова.
бих искал да ви го напомня, че -

Quote:
“…
Конституция на Република България:
Чл. 32.
(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.
…”


На вас оставям да решите като граждани на тази държава дали е нормално разни долнопробни индивиди да погазват закона, да потъпкват Конституцията, да се гаврят с правата и личното достойнство на хиляди жени и деца, излагайки ги в световните ПОРНО уебсайтове без тяхно знание и съгласие.
AnthonyM Offline
#14 Posted : 18 July 2017 19:50:00(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
За заснемане на нудисти без тяхно знание и позволение на съд дори и да си полицай


Една държава просперира когато бива управлявана от закони, защитаващи интересите на нейните граждани.

Във Великобритания съдят всички, които нарушават законите, дори те да са полицаи.

За заснемане на нищо неподозиращи граждани практикуващи нудизъм, недобросъвестни полицаи са изправени на подсъдимата скамейка.


Quote:
South Yorkshire Police helicopter sex film trial begins
http://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-40645716


A police helicopter was used to film two people "brazenly" having sex in their garden, a court heard.

The trial of two South Yorkshire Police officers and two pilots has begun at Sheffield Crown Court.

Matthew Lucas, 42, Lee Walls, 47, Matthew Loosemore, 45, and Malcolm Reeves, 64, all deny misconduct in a public office.

On other occasions people sunbathing naked and naturists at a campsite were filmed, the court was told.

Richard Wright QC prosecuting, said the crew used their "unique viewing position [and] powerful video camera" to film people "in a gross violation of privacy."

The court heard that five people were filmed sunbathing naked, as well as naturists on a campsite, and a couple having sex in their garden.

. . .

A couple sitting naked by a caravan were also filmed unawares in July 2008, and the aircraft filmed a garden where a woman was sunbathing naked with her daughters in 2007.

The court heard the woman felt the filming was "a complete and utter violation of my privacy" and added: "It makes me feel sick to think that this took place."

In 2012 other naked sunbathers were filmed, the jury were told.

Statements from all except the couple filmed having sex on the patio - who did not make a statement to police - said their privacy had been invaded.

Mr Wright told the court it was a "gross waste of valuable resource".

The trial continues and is expected to last three weeks.
Users browsing this topic
Guest (3)
2 Pages<12
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.