Forum

Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

AnthonyM Offline
#1 Posted : 22 December 2013 16:16:37(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
Първо, надявам се че четящите този пост сами разбират характера и проблемите, които среща нудизма у нас.

Целта на този уеб-портал е да осигури възможно максимална информация за нудизма у нас и по света (събития, литература, филми, … и прочие), както по възможност да стане платформа за общуване на всички практикуващи или интересуващи се от нудизма.
Разбира се това да се случи и идеята да не се провали от индивиди нямащи нищо общо с нудизма е необходимо да се изгради ‘система за сигурност’ ограничаваща колко може достъпа до информация касаеща истинските практикуващи нудисти.

За тази цел е въведена и системата за регистрация с Покани (Invitation Codes).

За тези които имат такива могат (а и за останалите, за тяхна информация ) да прочетат следната тема:
За тези, които притежават вече Покана (Invitation Code) - Какво трябва да очакват от страниците на EuroNudist.eu след като се регистрират?

А за тези, които все още нямат ‘Покани’ за сега възможностите за регистрация не са чак толкова лесни, но не бих казал и невъзможни. (А и много се надявам, че с времето ще се улеснят още повече).

Просто всяко начало е трудно.

За сега начините са получаване на ‘Покана’ са следните:

1.) Най-лесния начин е ако вече познавате регистриран нудист(ка). Всеки вече регистриран потребител е в състояние да ви генерира 'Покана' - при положение че го прави съобразено с изискванията на уеб-портала:
“ … Вие (Регистрираните Потребители) можете да поканите САМО хора, които са наистина нудисти. Те ще трябва да зачитат нудизма като начин на живот, форумните правила и да опазват личните данни на потребителите. …”

Такива ‘Покани’ ще можете да генерирате и вие след като успеете да се регистрирате.

2.) Да ни пишете използвайки формата за контакти.

За съжаление това няма да е достатъчно за да получите 'Покана' автоматично.

Надявам се всички разбират, че две изречения, име и емайл адрес не са достатъчни да гарантират че вие сте добросъвестен желаещ за регистрация.

Има много индивиди, чиито цел е просто да намерят още един източник за чесане на първични нагони или от още по-отвратителната група, която безскрупулно се опитва да печели за сметка на личното пространство и свободи на практикуващите нудизма.

И на тези индивиди нищо не им пречи да имитират безобиден желаещ/желаеща.

За да може все пак достъпа на тези зловредни индивиди да се ограничи, ние ще трябва по някакъв начин да ви идентифицираме като добросъвестен желаещ.

Как може да стане това:

  2А.) Най-лесния начин е ако се виждаме по нудистките плажове. (За съжаление този начин е възможен само през лятото). В този случай дори не са необходими лични данни.

  2Б.) Да се осъществи личен контакт между вече регистриран потребител и желаещ да получи покана. Не е необходимо дори да е на нудистки плаж. Важното е все пак да се прецени характера на желаещия. Отново не е задължително представянето на лични данни, въпреки че е желателно.

  С течение на времето се надяваме тези два начина да стават все по-лесни с увеличаване броя на регистрираните и създаването на местни клубове (особено необходимо за вътрешността на страната и градове като София, Пловдив, … а и всички останали).

  2В.) Друг начин е да се установи самоличността на желаещия. Има и такива случаи. Просто желаещия трябва да покаже, че той е действителната личност за която се представя.

  Примерно желаещия има собствен бизнес и уеб-сайт, който може да проверим. И заявката за 'Покана' се получи от емайл от неговия website domain name.

  Тук логиката е че човек показал истинското си лице (самоличност) е много малко вероятно да прави глупости. Обикновено гамените се крият зад анонимността.

  Разбира се получената информация за личността на желаещия си остава изцяло вътрешна и ще се знае само от член на административната група на EuroNudist.eu и нищо от нея няма да бъде изложено не само в публичната част на уеб-сайта, но дори и в частта с пълен достъп.

  И след такава регистрация желаещия ще се ползва от 'принципа за свободен избор от пълна анонимност до цялостно представяне и изява на потребителите', описан по долу.


3.) За в бъдеще ще се създаде и платено членство, но то няма да бъде за истински нудисти и ще бъде с ОГРАНИЧЕН достъп.

4.) Инициативата е във вашите ръце. Пишете ни и ни убедете и в други целесъобразни начини за регистрация.

Темата е отворена за дискусия. Регистрираните потребители могат да коментират по темата директно. А за тези, които все още не са регистрирани могат да пращат техните мнения ползвайки формата за контакти.

Ние ще публикуваме тези от тях които биха допринесли за намиране на нови и улеснени начини за регистрация.


+ + + + +


Съществено важно е да се знае:

За истинските нудисти регистрацията е (и винаги ще бъде) напълно безплатна.

В уеб-портала е заложен принципа на свободен избор - От пълна анонимност до възможност за цялостна реклама и изява на потребителите (включително техни бизнес/идеи/учения/...).
Разбира се EuroNudist.eu си запазва правото да ограничава и/или напълно изличава информация, която не е в унисон с характера на този уеб-портал (Примерно бизнес свързан с набиране кандидатки за порно индустрията, идеи – идващи от деградирали политически формации, учения – сектанти със съмнителен морал.)

Пълната анонимност се заключава в това, че вие си избирате някакво потребителско име (но нека все пак то да е нещо смислено*) измислено от вас и вие предоставяте само някакъв емайл, който ви е необходим за комуникация с нашата система. Този емайл НЕ е достъпен и видим за никой, включително и регистрираните потребители.
От измислено потребителско име и емайл, който никой не вижда не може да се извлече абсолютно никаква идентифицираща информация за вашата самоличност.
* Моля избирайте подходящ UserName (потребителско име). Това е първото нещо върху което градите вашата виртуална персона. Имена като 'sj1986' не се възприемат много добре, освен че евентуално и издават личната ви информация (годината на раждане).
AnthonyM Offline
#2 Posted : 07 May 2017 18:18:56(UTC)
AnthonyM

Rank: Administration

Joined: 04/08/2012(UTC)
Posts: 103
Man
United Kingdom
Location: London

Thanks: 9 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
За съжаление вече имаме и твърде красноречив пример, защо ни се налага да използваме система за регистрация с Покани в EuroNudist.eu. И защо изискваме идентификационна информация за желаещите да се регистрират.

На 13 Август 2014 получаваме по емейл молба за регистрация от лицето Мартин Колев Дочев.

Пучата Въшка – Мартин Дочев


По долу е приложена извадка от цялостния емейл.
Лицето дори е мераклия за фотомодел Crazy Ha Ha

“Стани фото-модел за EuroNudist.eu”
http://www.euronudist.eu/Photos/Modelling.aspx

Quote:
“…

Здравейте! Казвам се мартин Дочев на 29 години (Б.Р. в 2014 година), живея в софия и съм запален нудист.
Искам да бъда модел за снимки в някоя от фотосесиите пък и ако мога да допринеса за популяризирането на нудизма в българия.
Наистина ще се радвам да участвам.
Хубаво е да се снимат хора и от двата пола според мен а не само за млади красиви момичета.
А като идея е хубаво може би да се направят снимки с повече хора да се види че и в България може да има така наречено общество на нудисти,
които се забавляват зада се присъединяват повече хора но предимно с насока към по-младите, които могат да го развиват и занапред.

…”


Като четете по-горе написаното, всичко изглежда съвсем нормално и порядъчно, макар и малко неграмотно (текста е копиран от емейла едно към едно).
Мартин Дочев предостави и достатъчно идентифицираща информация.
Това ни даде основание да го регистрираме в EuroNudist.eu.

Но какво се случи. На 17 август 2016 лицето Мартин Колев Дочев беше заловен да заснема нищо неподозиращи нудисти (най-вече жени и деца) на известен и регулиран нудистки плаж, използвайки ‘шпионски часовник със скрита камера’ (spy watch).

И информацията, която имахме помогна много ‘пучата въшка с камера’ да бъде идентифицирана и да си тегли заслужените последствия.

По-пълно описание на случая можете да прочетете ТУК.
Разбира се темата има и продължение, което ще научите в последствие.

Използвам случая още веднъж да помоля –
Индивиди нямащи нищо общо с нудизма да не се натискат за регистрация и да стоят далеко от нудистките плажове!
Има достатъчно места и начини, където можете да намерите секс и порнография.
Оставете нудистите на мира, защото ще “ядете шамари”! Punish
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.